Nidri Star1, Nidri – LEFKADA

Nidri Star1 – Pentru rezervări si detalii vă ajută Ionuț Ghincea, un român care este angajat la această companie!

Fără îndoială, una dintre cele mai frumoase și de neuitat experiențe din Lefkada pentru orice turist este o excursie de o zi pe mare cu Nidri Star 1. Frumusețea naturală unică și uimitoare a insulei Lefkada alături de insulele din apropiere, în combinație cu apele sale cristaline, fac din această excursie o experiență interesantă și cu certitudine necesară pentru orice vizitator.

E/G-T/R NYDRI STAR 1 a fost construit în cele mai moderne șantiere navale din Alikarnassos de către AGANTUR Yachting Industries & Trading Inc. Dotat cu cele mai moderne mijloace de navigație oferă, începând din martie 2008 o croazieră ionică confortabilă, plăcută și sigură. Barca are o lungime de 35 m și o capacitate de cinci sute de pasageri.

Fiecare excursie include opriri pentru înot pe plaje unde accesul este fie imposibil, fie foarte dificil pentru alte mijloace de transport. Croaziera, de o zi oferită, a fost concepută cu atenție la detalii și în combinație cu servicii de înalt nivel, garantând o experiență unică plină de momente de distracție și relaxare, alături de familia și prietenii dumneavoastră. Croaziera începe dimineața la ora 9:00. și se încheie seara, la ora 18:30.

Din Nidri și Vasiliki de pe frumoasa insulă Lefkada puteți face croaziere cu prețuri accesibile, către insulele din jur (Skorpios, Madouri, Meganisi, Kefalonia, Ithaca) și plajele lor frumoase, bucurându-vă de soare și mare. Excursia include și plajele unice din Lefkada, Porto Katsiki și Egremni.

Nidri Star 1 alegerea perfectă pentru o vacanță de neuitat!

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Nidri … 20.7111168
Nidri, Lefkada
Facebook: https://www.facebook.com/NidriStar1
Website: http://www.nidristar.gr/
Email: cruises@nidristar.gr
Tel: +30 6940190592 Ionuț