BLOGUL NOSTRU

O propunere de lectură: Hristos răstignit din nou, de Nikos Kazantzakis

Dacă sunteți pasionați de literatura greacă, unul dintre cei mai buni autori, care credem că merită a fi citit, este Nikos Kazantzakis. Autor grec deCitește mai mult »

Ziua Tatălui – Η ημέρα του πατέρα

Azi este Ziua Tatălui în Grecia. V-ați întrebat vreodată cum se se spune în limba greacă "La mulți ani, tată!"? Iată mai jos câteva frazeCitește mai mult »

Plimbare prin Atena

Atena este capitala Greciei și cel mai populat oraș din Elada. Fondată în antichitate, această minunată metropolă a găzduit filozofi și sofiști, precum Plato, Socrate,Citește mai mult »

Parga

Parga este destinația perfectă pentru doritorii de combinații între diferite activități și puțină relaxare. Plaja Valtos, cea mai renumită din Parga, este cea mai lungăCitește mai mult »

Insula Kefalonia

Kefalonia este insula cu multe priveliști minunate, care îndeamnă la liniște și mult soare dar și la degustarea unor preparate culinare locale delicioase, la prețuriCitește mai mult »

Insula Samothraki

Samothraki își cucerește vizitatorii cu frumusețile naturii prezente la tot pasul precum cascade, râuri, izvoare, trasee de drumeții, chei și stânci înalte. Puteți explora siturileCitește mai mult »
1 2