Aldebaran Suites and Apartments, Limenaria – THASSOS

Complexul Aldebaran Suites and Apartments este situat în Limenaria, al doilea – ca mărime, oraș – stațiune al insulei, în partea de sud-vest a insulei, în vecinătatea drumului principal, la cca. 150 de metri de plaja și 300 de metri de centrul stațiunii. Complexul este nou construit, este dat în folosință în sezonul 2021 și se află în vecinătatea bine-cunoscutului Aldebaran Hotel – Apartments, într-o zona liniștită a stațiunii.

Aici vă așteaptă amenajări speciale, atmosferă familială și oameni calzi, în armonia naturii. Atmosfera marină se face simțită în toate zonele hotelului, iar simplitatea arhitecturii pune în evidență dotările moderne, de cea mai bună calitate.

Aldebaran Suites and Apartments reprezintă alegerea ideală de vacanță pentru cupluri, familii și, bineînțeles, pentru toți cei care doresc să combine climatul uimitor din Thassos cu serviciile de calitate și mediul prietenos din complexul Aldebaran.

Complexul dispune de două maisonette, trei apartamente, trei camere triple și șase camere duble, complet echipate cu toate facilitățile. Acestora li se adaugă 8 suite, care pot găzdui 3-4 sau 5 persoane

Complexul Aldebaran Suites and Apartments este la doar 100 de metri de țărm, astfel încât puteți ajunge la mare chiar și pe jos. Plaja Limenaria este la mai puțin de cinci minute distanță. Cazarea se află la doar câteva minute de mers pe jos de intersecția centrală și de cel mai apropiat supermarket.

In zonă, pe lângă monumentele arheologice și istorice interesante, vă puteți bucura de multele frumuseți naturale, de plajele deosebite și de locurile pitorești ale insulei – un paradis în continuă evoluție vă așteaptă să-l descoperiți!

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.57131
Limenaria
Facebook: https://www.facebook.com/Aldebaran-apar … 230399653/
https://aldebaranhomes.gr/

Rezervări
Tel.: +306944678675
E-mail: aldebaranstudios@gmail.com