Amvrakikos Cruises, Preveza – PREVEZA

Amvrakikos Cruises este o afacere de familie. Echipa formată din: Giannis, Dimitris, Vaya și Katerina vor face totul pentru a oferi experiențe autentice și unice celor care vizitează frumoasa zonă Preveza.
” În croazierele noastre, scopul nostru este să evidențiem toate elementele care fac Grecia încântătoareă, cum ar fi natura, fauna sălbatică, bucătăria, istoria, muzica și mai ales spiritul grecesc de ospitalitate. Suntem o afacere de familie care are un profund respect și dragoste pentru țara noastră, mare și oameni. Ne place ceea ce facem pe măsură ce intrăm în contact cu oameni din diferite culturi într-o atmosferă de vară care ne unește și ne inspiră. Prioritatea noastră este să ne asigurăm că oamenii care ne vizitează pleacă cu zâmbetul pe buze și cu amintiri plăcute și de neuitat în minte și cu asta în minte încercăm mereu să dăm tot ce ne este mai bun.”

Amvrakikos Cruises organizează excursii zilnice în care veți putea întâlni și observa delfinii și fauna sălbatică.

EXCURSIUNE PENTRU O ZI PENTRU AMVRAKIKOS
Ceea ce face ca această croazieră să fie de neuitat pentru cei care au participat dar si pentru cei care vor participa este contactul nostru cu delfinii fermecatori in combinatie cu toate celelalte elemente pe care in general incercam sa le scoatem in evidenta in excursiile noastre, natura incantatoare, istoria, gastronomia si ospitalitatea Greciei.

Acest tur al Golfului Amvrakikos include un tur al elementelor ecologice și istorice ale ecosistemului și ale zonei mai extinse, observarea faunei sălbatice din Amvrakikos și, în cea mai mare parte, a delfinilor și a țestoaselor Caretta-Caretta.

Urmează o oprire pentru baie și servirea mesei proaspăt gătite, care include în principal mâncăruri locale și fructe de mare, însoțite de o băutură răcoritoare sub soarele strălucitor grecesc.

Croaziere private
Venind alături de noi într-o excursie privată veți avea multe oportunități de a face și de a vedea lucruri pe care nu le vedeți și nu le faceți în fiecare zi.

Excursii la apus

Excursii de pescuit

Observarea păsărilor

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Amvrakikos+Cruises/@38.9588124,20.7526348,17
Preveza
Facebook: Amvrakikos Cruises
Website: https://amvrakikoscruises.gr/
Instagram: https://www.instagram.com/amvrakikoscruises/
Email: amvrakikoscruises@gmail.com
Tel: +30 694 935 3576 English