Antonis Sea Food Restaurant, Dafni – ZAKYNTHOS

Restaurantul Antonis Sea Food oferă un mediu prietenos cu familia, cu vedere la albastrul profund al Mării Ionice.

Ziua dvs. la plajă poate începe cu o cafea sau un mic dejun complet la alegere de la barul nostru, pe care îl puteți savura pe șezlongurile și umbrelele noastre gratuite. pe plajă. Mai târziu, îi poți cere lui Antonis peștele proaspăt al zilei, care poate fi gătit după preferință sau dorești pentru orice altă alegere din meniu. În orice moment, până la uimitor apus de soare de pe plajă, poți savura un cocktail, bere sau răcoritoare. Odată cu venirea nopții înstelate de vară, locul se transformă într-un paradis pe pământ cu sunete de muzică grecească, mirosuri de mâncăruri tradiționale și briza răcoroasă de vară pentru a vă însoți cina.

Dacă preferați să mâncați pește la prânz sau la cină, la Restaurantul Antonis peștele este mereu proaspăt și se prepara la grătar, la cuptor, prăjit sau în crustă de sare. Tot aici poți degusta aperitive foarte bune și salate delicioase pregatite de maaestrul bucătar.

FACILITĂŢI:

– Direct pe plaja din Dafni
– Pește proaspăt și mâncare de casă
– Loc de joacă pentru copii
– Șezlonguri pentru oaspeții noștri

Antonis Sea Food Restaurant, plaja Dafni este un loc minunat unde să-ți petreci o zi întreagă în timpul vacanței pe insula Zakynthos.
Plaja Dafni este unul dintre cele mai bune locuri din Zakynthos pentru a vedea și țestoasa Caretta Caretta care în fiecare an aleg acest golf pentru reproducere. Dacă vii aici dimineața devreme în august și septembrie, ai și posibilități grozave de a vedea țestoase mici care sparg ouăle și ajung la mare.

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Anton … d20.953385
Dafni, Zakynthos
Facebook: https://www.facebook.com/antonisdafni
Website: http://www.antonistaverna.com/
Instagram: https://www.instagram.com/antonisdafni/
Email: antonisdafnibeach@gmail.com
Tel: +30 697 286 0662