Aries Villas, Skiathos Town – SKIATHOS

Aries Villas sunt situate perfect pe frumoasa insulă Skiathos. Destul de aproape încât să puteți folosi serviciul de transfer gratuit pentru a ajunge la aeroport în 10 minuteși la 5 minute de portul vechi și orașul cu restaurantele sale fantastice, dar suficient de departe de agitație pentru a savura un pahar de vin pe una dintre numeroasele terase seara în pace și liniște.

Fiecare vilă de lux are propria sa piscină privată, completată de zonele moderne de relaxare și de luat masa exterioare, toate cu pergole din lemn care oferă umbră.
Fiecare vilă are un grătar și o zonă de bar, creând atmosfera perfectă pentru vacanțe în familie sau pentru grupuri de prieteni.

Aries Villas au acces pentru persoanele cu dizabilități, inclusiv lift și rampe.

Vilele oferă TV cu ecran plat cu canale prin satelit, aer condiţionat şi balcon cu vedere la Marea Egee. Fiecare dintre ele au bucătărie complet utilată, cu maşină de spălat vase şi cuptor cu microunde, precum şi baie cu cadă.

Aries Villas pune la dispoziţie transfer de la/la aeroport, serviciu de transfer gratuit şi grădină.

Printre alte facilităţi oferite se numără un serviciu de călcătorie şi facilităţi de spălătorie.

Vila Sagittarius este situată puțin mai aproape de zona de coastă a complexului Aries Villas. Are o grădină frumos întreținută lângă piscina în formă de L.

Poate găzdui până la 10 persoane în cele 4 camere duble si 2 camere single. Are 4 băi.

Vila se desfasoară pe trei niveluri. Partea superioară include trei dormitoare cu vedere uimitoare la Marea Egee și o baie mare de familie. Parterul are o cameră de zi confortabilă și șic, pe care am proiectat-o pentru a oferi un flux plăcut și relaxant de viață în interior și în aer liber, cu intimitate și liniște. Etajul inferior este format din două dormitoare, ambele cu băi proprii. Există un dormitor suplimentar și o baie la acest etaj, care au fost special adaptate pentru oaspeții cu nevoi sau dizabilități suplimentare.

Vila Capricorn

Eleganta Villa Capricorn este situată în partea de est a complexului Aries Villas.
Este adecvată familiilor cu copii datorită piscinei circulare unice, cu o secțiune de mică adâncime. Piscina are o zonă extinsă de punte „plutitoare” cu vederi deschise spre mare, creând o senzație de piscină în stil infinit fiind potrivită pentru petrecerea unei vacanțe relaxate și distracție lângă piscină împreună cu familia sau prietenii..

Poate găzdui până la 8 persoane în cele 3 camere duble si 2 camere single. Are 3 băi.

Vila Leo

Pe partea de vest a complexului  Aries Villas se află Villa Leo. Această vilă oferă un plus de intimitate și liniște si bineînțeles vederi excepționale peste albastrul nesfârșit al Mării Egee și spre insulele învecinate Skopelos și Alonissos.

Poate găzdui până la 9 persoane în cele 4 camere duble si 1 cameră single. Are 4 băi.

Detalii și rezervări:persoană de contact pentru limba română:  Lucian Bolca
Tel./WhatsApp: +40 756030706

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Aries+Villas/@39.1893549,23.4985153
Skiathos Town, Skiathos
Facebook: https://www.facebook.com/Aries.Villas.Skiathos
Website: https://ariesvillas.com/
Email: info@ariesvillas.com
Tel/WhatsApp: +30 697 918 2844