Avaton Resort, Asprovalta – ASPROVALTA


Situat într-o zonă ideală de 1500 m2 pe malul mării în Asprovalta, la capătul estic al unității regionale Salonic, Avaton reprezintă o destinație specială de vacanță, cu o clădire cu două etaje de 1000 m2 și 20 de camere special amenajate, astfel încât, fiecare în parte să poată găzdui separat vizitatorii săi, cu stilul contemporan unic, curățenia și ospitalitatea, luxul și funcționalitatea îmbunătățită, precum și cu facilitățile special concepute.

În camerele Avaton Resort, acordăm atenție celor mai mici detalii. Așadar, estetica și funcționalitatea sunt întotdeauna primul motiv pentru a modela fundalul ideal pentru vacanța dvs. și pentru a vă oferi tot ce aveți nevoie pentru a vă bucura de o ședere fără griji. Din acest motiv, în interiorul camerei veți găsi toate ustensilele necesare și echipamentele de bucătărie pentru mese și băuturi, precum și articole de toaletă gratuite.

Camerele sunt accentuate de esența confortului și a luxului și sunt dotate cu paturi noi și lenjerie de înaltă calitate. Cu serviciile noastre, inclusiv acces la internet wireless, precum și televizoare LED cu canale prin satelit, nu vă va lipsi nimic în momentele dvs. de liniște. În urma înțelegerii precedente, avem grijă și de nevoile membrilor mai tineri ai familiei, de până la 2 ani, cu un scaun înalt și un loc de joacă. Și, în timp ce vă relaxați, de la balconul privat al camerei, dotat cu masă și scaune, vă puteți bucura de vedere la mare, grădină și piscină.

În sfârșit, în facilitățile noastre trebuie menționată camera cvadruplă cu accesibilitate sporită special concepută, care include o rampa de acces facil, un spațiu interior special amenajat cu o baie mare și un buton de siguranță.
Dubla
5 camere duble cu vedere la grădină, piscină și mare și complet echipate pentru a satisface nevoile dumneavoastră de vacanță, camerele Avaton oferă atât estetică, cât și funcționalitate.

Tripla
Cele 6 camere triple cu vedere la grădină, piscină și mare și complet echipate pentru a satisface nevoile dumneavoastră de vacanță, camerele Avaton oferă atât estetică, cât și funcționalitate.

Cvadrupla
Cele 9 camere cvadruple cu vedere la grădină, piscină și mare și complet echipate pentru a satisface nevoile dumneavoastră de vacanță, camerele Avaton oferă atât estetică, cât și funcționalitate.

Recepția Avaton este întotdeauna gata să vă întâmpine, în timp ce Restaurantul este acolo pentru a vă oferi în fiecare dimineață prima masă a zilei dvs.

În centrul complexului se află piscina de la Avaton Resort, care acoperă o suprafață totală de 180m2. Este ”semnul distinctiv” de la Avaton, cu configurația sa unică, standardă și originală. Piscina este destinată să formeze scena perfectă pentru șederea dvs. Are o adâncime gradată pentru a o face ideală pentru toată lumea și este echipată cu șezlonguri interioare duble, dar și cu hidromasaj. Designul elegant al spațiului este completat de barul elegant și funcțional, cu acces atât în exterior cât și în interiorul piscinei, pentru a vă bucura de băutura sau cocktailul după cum doriți, în momente de relaxare unică.
Lângă piscină și pergola mare de la Avaton, cu 12 canapele pentru 4 persoane, vine să completeze caracteristicile spațiului ideal, oferind ceva mai mult vizitatorului.

În spațiile suplimentare complexului Avaton, există și un loc de parcare pentru 20 de mașini, astfel încât, clienții noștri să nu fie nevoiți să se îngrijoreze în ceea ce privește parcarea pe perioada vacanței lor.

Localizare: https://goo.gl/maps/uBuohnxcBM38GPV68

Asprovalta
Website: https://avaton-resort.gr/ro/to-avaton/
E-mail: info@avaton-resort.gr
Tel.: +30 697 80 70 889, +49 178 4727 330