Barracuda Beach Bar, Tsilivi – ZAKYNTHOS

LOCAȚIE UIMINOARE
Situat pe frumoasa plajă însorită de pe plaja Tsilivi, Barracuda Beach Bar este locul perfect pentru vacanțele dumneavoastră în Zante. Priveliștea uluitoare, briza răcoritoare a mării și o atmosferă caldă și prietenoasă îl fac ideal pentru familii și cupluri deopotrivă. Tsilivi este una dintre cele mai populare stațiuni din Zakynthos, situată la 6 kilometri vest de orașul ca;itala Zante. Pe timpul verii, zona primește un număr mare de turiști datorită infrastructurii sale turistice bine dezvoltate.

La Barracuda, meniul de prânz include o mare varietate de mâncăruri delicioase, inclusiv fructe de mare proaspete, salate, paste și gustări ușoare. Prânzul și gustările sunt servite de la 12:00 la 18:00 * în fiecare zi. Mai mult, pe tot parcursul zilei, te vei bucura de băuturi răcoritoare și cocktail-uri. Cina este servită în fiecare zi de la 19:30 până la 23:00 * înconjurat fiind de o atmosferă romantică și bucătărie rafinată organizată de bucătarul nostru exclusivist.
Orele de deschidere pot diferi în timpul sezonului de început (mai) și sezonul târziu (sfârșitul lunii septembrie, octombrie).

MENIUL NOSTRU
Grecesc ~ Fructe de mare ~ Mediteranean
O bucătărie unică mediteraneană și delicii gastronomice speciale vă sunt pregătite în restaurantul de la Barracuda Beach Bar din insula Zakynthos. Într-un cadru cu decor relaxant puteți încerca rețete apetisante, salate răcoritoare, fructe de mare proaspete și preparate din bucătăria grecească însoțite de o selecție de vinuri fine. Alegând produse ecologice pure de la micii producători locali ai insulei, asigurăm cea mai bună calitate a preparatelor noastre. Serviciul excelent, atmosfera prietenoasă și priveliștea la Marea Ionică creează condițiile perfecte pentru o masă delicioasă.

COCKTAIL & BĂUTURI
Te răsfață cu o experiență uimitoare pe litoral.
La Barracuda Beach Bar sunt disponibile încă de dimineața devreme canapele confortabile, șezlonguri și umbrele. În timp ce te bucuri de înot și plajă, personalul Barracuda vă va servi cafea, sucuri proaspete și gustări ușoare. Și pe măsură ce ziua trece, volumul muzicii continuă să crească și distracția continuă în bar unde barmanii experimentați vor pregăti băuturi răcoritoare și cocktail-uri exotice din fructe proaspete. Încercați cocktailurile noastre unice servite exclusiv la Barracuda Beach Bar.

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Barracuda+Beach+Bar/@37.8157817,20.8781756,15z/
Tsilivi, Zakynthos
Facebook: https://www.facebook.com/barracudazakynthos
Website: https://barracudazakynthos.com/
Instagram: https://www.instagram.com/barracuda_zakynthos/
Email: barracudazakynthos@gmail.com
Tel: +30 697 400 8467