Benikos Taverna, Tsilivi – ZAKYNTHOS

Benikos Taverna este o tavernă tradițională, administrată de o familie, înființată in 2004, situată în centrul stațiunii de vacanță Tsilivi, în minunata insulă ionică Zakynthos.
Taverna e deschisă de la ora 9:00 oferind mic dejun și gustări iar mai apoi meniul principal până seara târziu. Excelența este o valoare de bază aici în timp ce personalul este întotdeauna prietenos și vesel!

Există o selecție mare de feluri de mâncare tradițională, specifică insulelor grecești, inclusiv mezes, kleftiko, stifado, moussaka, pește-spadă, calamari și fripturi bine gătite. Cheesecake-urile gustoase cu lămâie, plăcinta cu lămâie și budinca vă vor impresiona de la prima mușcătură.Ospătarii oferă vin de casă delicios, bere sau vin rosé. Ceaiul, cafeaua sau sucul grozav sunt printre cele mai des comandate băuturi.

– farfurie mixtă grecească Benikos (moussaka, cartofi umpluți/ardei, carne de vită în sos roșu, miel, tzatziki, frunze de viță de vie umplute, cartofi fripți)

– Kleftiko de miel într-o oală de lut

– Pește proaspăt în fiecare zi (puteți verifica singur înainte de a comanda).Peștele proaspăt este mândria și bucuria proprietarului Nikos. Îl alege proaspăt în fiecare zi și este expus, astfel încât să vă puteți alege captura.

Meniu și in limba română.

Bucătărie
Greacă, Opțiuni pentru vegetariene, Opțiuni vegane, Opțiuni fără gluten

Caracteristici restaurant
La pachet, Rezervări, Loc, Ospătari, Parcare disponibilă, Scaune înalte disponibile, Acces în scaun cu rotile, Servește alcool, Bar complet, Wi-Fi gratuit

Recomandat pentru
Grupuri, Romantic, Cină cu ocazii speciale, Bucătărie locală, Copii, Prietenos pentru copii

Restaurantul Benikos vă promite o experiență culinară de neuitat în Tsilivi, Zakynthos. Intrați ca străini, plecați ca și prieteni!

Date de contact pentru Benikos Tsilivi Taverna:

Locație: https://www.google.com/maps/place/Benik … 20.8727175
Tsilivi, Zakynthos
Facebook: https://www.facebook.com/benikos.tsilivi
Website: https://benikos.business.site/
Instagram: https://www.instagram.com/benikos.taverna.tsilivi/
Email: nikos.becky@yahoo.com
Tel: +30 6971725701