Bikakis Family Apartments, Kissamos – CRETA


Hotelul Bikakis Family Apartments este situat în centrul orașului Kissamos, la 1minut de mers pe jos de stația de autobuz, aproape de supermarket, benzinărie și restaurante locale. La doar 5 minute de mers pe jos găsim Muzeul Arheologic din Kissamos, una dintre atracțiile de top din oraș pentru cei care doresc să descopere istoria zonei.

Situat la doar 400 de metri de frumoasa plajă Kastelli din vestul orașului Chania, zona este ideală pentru explorarea Cretei de Vest. Partea de nord a hotelului are o vedere minunată spre Golful Kissamos. Zona este verde și liniștită,iar briza adie usor în timpul verii.WiFi gratuit este disponibil în toate camerele.

Hotelul are 20 de camere care au fost complet renovate în 2019și este deschis pe tot parcursul anului, oferind cazare ideală pentru oamenii de afaceri, turiști și călători.Bikakis Family Apartments dispune de camere renovate recent de la camere single până la apartamente de familie.
Camerele single, duble , triple precum și apartamentele hotelului oferă confort optim, făcând șederea dumneavoastră alegerea perfectă pentru relaxare și revitalizare în orașul Kissamos.Toate camerele single sunt dotate cu aer condiționat, frigider, duș și balcon cu vedere la vestul Cretei.

Dotări si facilități:

Internet Wi-Fi
Mini frigider
Are propriul balcon
Televiziune
Uscător de păr
Cazan electric de apă
Şampon
Balsam de păr
Curățenie zilnica

Există o sală de mese confortabilă la parter unde vă puteți bucura de micul dejun cretan, tradițional, delicios.

Vă așteptăm cu drag la noi!

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Famil … !4d23.6575
Kissamos, Creta
Facebook: https://www.facebook.com/bikakis.family/
Website: http://www.familybikakis.gr/
Email: info@familybikakis.gr
Tel: +30 695 580 3441