Blue Dream Palace Resort & SPA, Tripiti – THASSOS

Blue Dream Palace este un resort de 5*, situat chiar pe plaja Tripiti din Limenaria, ce cuprinde Blue Dream Palace hotel, Restaurant Thalasso, Taverna Meltemi, Lobby Bar, Blu Bar și Swan Spa. Acesta face parte din compania DHotels, ce oferă cazare de calitate, în hoteluri și vile din Limenaria și Tripiti, administarea acestora făcâdu-se cu grijă pentru mediu și dezvoltare durabilă.

Blue Dream Palace oferă un nou nivel de exclusivitate, pentru turiștii care caută cel mai înalt nivel de lux.

Hotelul Blue Dream Palace este situat în poate cea mai rafinată regiune din Thassos, pe minunata plajă Tripiti din Limenaria și este renumit pentru nivelul excepțional de servicii, precum și pentru facilitățile de catering și recreere ale hotelului.

Lux discret și calitate autentică, combinate armonios, pentru vacanțe de vis.
Înconjurat de albastrul limpede al Mării Egee, acest complex de lux de 5 stele poate fi descris ca fiind suprem în evadare și glamour pur, plasat printre cele mai bine cotate din Grecia.

O rază de rai pe pământ, unde noul nivel de lux vă va tăia răsuflarea, un hotel ce reflectă cea mai bună calitate a vieții insulare grecești, vă așteaptă să vă alegeți dintre variatele tipuri de camere și apartamente: cameră superioară cu vedere la mare sau cu vedere parțială la mare, suite junior sau suite senior cu vedere la mare, suită senior cu vedere la mare și cu piscină privată, suite de înot cu vedere la mare și cu piscină comună, cameră deluxe cu balcon cu vedere la mare, cameră junior deluxe cu vedere la mare și cu piscină privată, reședință cu vedere la mare și cu balcon și jacuzzi, reședință cu vedere la mare cu piscină privată și jacuzzi, vedere la mare și grădină mobilată.

Toate camerele sunt echipate cu:
– Pat exclusiv twin cu flexi – balans
– Room master
– Pătuț la cerere
– facilități de lux de la Dhotels
– halat confortabil și papuci
– Baie cu cadă sau duș
– Plasă contra țânțarilor
– Telefon
– TV de 32΄ inch
– Mini bar
– Uscător de păr
– Cameră cu zonă de relaxare
– Pardoseală cu gresie
– Seif (la dimensiunea laptopului, cu cost suplimentar)
– A/C individual per camera
– balcon privat cu vedere la mare
Resortul cuprinde și Restaurantul Thalasso, Taverna Meltemi, Lobby Bar, Blu Bar, Swan Spa, Piscina (piscina infinity, piscina pentru copii, piscina cu sezlonguri si umbrele).

Plaja Tripiti este o plajă fantastică, protejată în mod natural de stânci și străjuită de pini înalți, unii dintre aceștia ajungând până foarte aproape de apa de un albastru profund. La plaja Tripiti se află și faimoasa „Big Hole”, căreia localnicii îi spun „Tripa”, rezultată natural prin frumoasa modelare a rocii de-a lungul veacurilor.
Hotelul Blue Dream Palace, amplasat direct pe această plajă, este un loc perfect pentru familii, având apartamente și camere de familie, loc de joacă și piscină pentru copii.

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.54085
Tripiti
Website: https://dhotels.gr/en/
Facebook: https://www.facebook.com/HotelBlueDreamPalaceTripiti
Instagram: https://www.instagram.com/blue_dream_palace/

Rezervări
E-mail: info@dhotels.gr / reservations@dhotels.gr
Tel.: +30 25930 53 520