Captain Nikolas Taverna, Vatsa – KEFALONIA


Captain Nikolas Taverna este o tavernă administrată de o familie care vă oferă mâncăruri tradiționale de casă și nu numai, gătite cu multă dragoste și grijă. Unele dintre ingredientele folosite aici sunt bio-organice și provin chiar din grădina de legume proprie, pe care o puteți vizita.
Taverna o puteți găsi la câțiva metri înainte de plaja Vatsa, la 41 km de Agia Efimia și la 5 km de plaja Xi, zona Lixouri.

În Vatsa, Lixouri, într-unul dintre cele mai pure locuri din Kefalonia, există o tavernă de familie care încă păstrează secretul bucătăriei Kefaloniane.
Stiluri de mâncare pregătite: grecească și mediteraneeană, fructe de mare, fripturi, mâncăruri vegetariene și prăjituri.
Facilități tip restaurant oferite: Mic dejun, Ουζομεζέδες (gustări și ouzo), Prânz, Cină.
Servicii de restaurant oferite: Grupuri, Copii, În aer liber, Rezervare, La pachet, Ospătar.

Există de-asemenea si spațiu destinat copiilor, pentru ca ei să se joace și să alerge în siguranță.

Yianna și familia ei oferă o experiență fantastică de mâncare delicioasă, gătită în casă. Aromele sunt reflectarea fidelă a unei persoane care cunoaște ingredientele, gătește cu pasiune și vrea să vadă un zâmbet pe fața celor ce îi pășesc pragul. Calitatea cărnii, prospețimea legumelor, grija pentru oaspeți, toate acestea contribuie la o experiență culinară memorabilă.

Taverna Captain Nikolas vă așteaptă cu drag!

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Capta … 20.3770145
Vatsa, Lixouri, Kefalonia
Instagram: https://www.instagram.com/captain_nikolas_vatsa/
Facebook: https://www.facebook.com/tavernacaptainnikolas
Website: captain-nikolas.gr
E-Mail:joanna191170@gmail.com
Tel: +30 2671 092722