Casa Sol Apartments, Agios Nikolaos – HALKIDIKI

Casa Sol Apartments este situată în Agios Nikolaos, Sithonia din penisula Halkidiki și se află la 5 minute de plaja din Trani Ammouda (librochio). Plajele din Agios Nikolaos sunt situate la mică distanță de sat și se remarcă prin nisipul alb și fin și marea de un albastru cristalin.

Cazarea se află la o distanță de 100 km de aeroportul „Macedonia” și la doar 1 oră de orașul Salonic, la 8 km de Nikiti și la 1 km de centrul satului. În Ag. Nikolaos veți găsi taverne și cafenele tradiționale, restaurante, supermarketuri, pizzerii și multe altele.

Casa Sol Apartments pune la dispoziție spre cazare 2(două)  apartamente modern mobilate fiind situată într-o zonă liniștită.

Descriere
Apartamentul recent renovat are două televizoare LED SMART, câte unul în fiecare dormitor, cu un receptor prin satelit încorporat de canale europene. Oferă acces gratuit la internet wireless (WI-FI) unde poți naviga cu dispozitivele tale wireless (laptop, tablete, smartphone-uri etc.).

Cele două dormitoare sunt dotate cu paturi king size mari, cu tăblie. Saltelele si pernele au fost selectate de firme de top, precum si canapelele, care garanteaza un somn si odihna placut. Pentru paturi sunt furnizate cearșafuri și fețe de pernă.

Bucătăriile apartamentelor sunt complet utilate cu frigider, plite ceramice, ustensile de gătit, filtru de cafea. În apartament există o mașină de spălat, care va contribui pentru confortul oaspeților.
Băile au duș și sunt furnizate prosoape de baie.

Proprietarii au grija de confortul turiștilor cu un sistem individual de aer conditionat, cu posibilitatea de a regla temperatura  dorită in fiecare zona a apartamentului separat.
Apartamentul are un balcon de nord si unul de est cu o masa si patru scaune.

În grădină există un grătar pentru utilizare.
Proprietatea dispune de un loc de parcare privat pentru acest apartament.
Alte elemente de remarcat:se oferă pătuț de călătorie

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Casa+Sol+Apartments+Agios+Nikolaos+Sithonia/@40.2503941,23.6982928
Agios Nikolaos, Sithonia – halkidiki
Facebook: Casa Sol Apartments
Website: https://www.casa-sol.gr/
Email: info@casa-sol.gr
Tel/WhatsApp/Viber: +30 698 944 3259