Croaziere pe mare Halkidiki, Kassandra – HALKIDIKI


Ne găsiți localizați la Chroussou beach, brațul Kassandra, cea mai populară destinație turistică din Halkidiki, locul perfect pentru a te bucura de o escapadă pe mare în timpul vacanței.
Lefteris Cruises a fost creată în anul 2004 și operează în sectorul turismului, oferind servicii complete în domeniul activităților turistice. Compania noastră și-a început activitatea cu o barcă în întregime din lemn “LEFTERIS”, cu care se efectuează, și în prezent, croaziere zilnice în Halkidiki și insulele din Marea Egee de Nord.

Prioritatea noastră este satisfacția clienților noștri și astfel încercăm să fim profesioniști în activitatea noastră. Ne asigurăm că personalul nostru complet instruit este întotdeauna disponibil pentru dumneavoastră, astfel încât să existe o abordare individuală și o concentrare asupra nevoilor și cerințelor fiecărui pasager.

Compania noastră a evoluat și, în anul 2009, a început construcția unei nave de pionier 20 m, “LEFTERIS I” care a fost lansată la apă în anul 2010. Acest vas are o chilă de sticlă (GlassBottom) și ne oferă posibilitatea de a observa fundul mării în timp ce suntem pe barcă. În 2019 ne-am crescut flota cu o barcă cu pânze, pentru a oferi croaziere private pentru grupuri de prieteni sau pentru familii. În sezonul turistic, vasul efectuează croaziere zilnice în Halkidiki.

Itinerarul este conceput în așa fel încât să se evite distanțele lungi, de croazieră, permițând petrecerea, în cea mai mare parte a zilei, înotând, explorând sau pur și simplu relaxându-vă la soare! În plus, orele de sosire la fiecare dintre opriri sunt alese cu grijă, pentru a evita aglomerația cu alte ambarcațiuni de turism.

Va așteptăm cu drag la bord!

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Chrou … QZtYXJpbmE
Chrousso Beach, Kassandra, Halkidiki
Facebook: https://www.facebook.com/office.cruises.gr
Email: tmargas8@gmail.com
Tel: +30 694 564 1395