Dandelion Sea View Apartment, Afytos – HALKIDIKI

Bine ați venit în apartamentul nostru luminos și confortabil din centrul localității Afytos, un sat pitoresc situat pe o stâncă deasupra golfului Toronaios, în Kassandra unul din cele trei brațe ale peninsulei Halkidiki.
Apartamentul nostru oferă o vedere uimitoare la Marea Egee și va asigura un sejur relaxant fiecărui oaspete, în timp ce locația perfectă îmbină accesul facil la străzile înguste sculptate în piatră din Afytos și la apele cristaline ale plajelor Liosi și Varkes.

Apartamentul poate găzdui până la 4 oaspeți și este compus din:
– un dormitor, frumos decorat,
– o cameră de zi dotată cu o canapea extensibilă,
– bucătărie,
– baie.
Apartamentul are 2 balcoane, aragaz și cuptor, frigider, aparat de cafea, uscător de păr, fier de călcat, aer condiționat, TV cu ecran plat inteligent, WiFi gratuit.

Este situat la etajul al doilea, iar balconul său principal este dotat cu un balansoar spațios, care este perfect pentru a vă relaxa în timp ce vă bucurați de priveliștea unică și de cocktailul dumneavoastră sau de o cafea grecească. Dotările oferite vor crea o senzație caldă de ACASĂ.

Situat în inima orașului Afytos, apartamentul Dandelion se află la mai puțin de 5 minute de mers pe jos de piața satului și de piața locală. Magazine, cafenele și restaurante cu vedere uluitoare la „Vrachos” sunt la 100 de metri. Accesul ușor la plajele locale face din Dandelion alegerea perfectă.
Parcarea publică gratuită este disponibilă în zona apartamentului.

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Dandelion Sea View Apartment
Afytos, Halkidiki
Facebook: https://www.facebook.comDandelionAfytos
Email: dimitrapapa@hotmail.com
Tel./WhatsApp/Viber: +30 697 845 3718