Daniil’s Luxury Villa and Spa, Agios Antonios – HALKIDIKI

YouTube: https://youtu.be/4iCPz0RAsII?si=ikw6Mr0wSr3MfckW

Daniil’s Luxury Villa and Spa este localizată la doar 20 de minute de mare, la 10 minute de parcul acvatic „Waterland” și la 25 de minute de Salonic!

Vila, spațioasă, cu o suprafață de 160mp. este dispusă pe două etaje, pe un teren de 7000mp și este ideală pentru 8 persoane.

Daniil’s Luxury Villa and Spa are:
– 3 dormitoare,
– 3 băi,
– 4 unități aer condiționat,
– living mare cu bucătărie,
– balcoane mari,
– spălătorie,
– spa în aer liber și
– grătar
Alte facilități includ:
– Netflix,
– gratuit parcare si multe altele.

Proprietarii Danos și Maya. locuiesc în satul Agios Antonios, la marginea de est a Salonicului, pe drumul spre Halkidiki, într-o casă nouă și modernă, cu o vedere panoramică neîntreruptă de mulți kilometri către păduri și dealuri.
Aceștia locuiesc în apartamentul independent de la parter si inchiriază celelalte două etaje (1 si 2), care sunt complet independente de apartamentul de la parter (au intrare diferita).

Spa și grătar
Un spa italian ultramodern de 2,20X2,2,20m în aer liber pentru 5 persoane vă va face ziua mai agreabilă și vă va relaxa.
Alături este un grătar mare, cu masă, umbrele și șezlonguri.

Primul etaj
La primul etaj se află un living elegant cu semineu, televizor HD 55″ cu Netflix, o unitate puternica de aer conditionat de 24 BTU, două canapele, sufragerie din lemn și o
bucătărie modernă cu toate electrocasnicele. Există acces la un balcon foarte mare cu vedere panoramică la natură. Există o baie mică cu duș, un dormitor mare și un aer condiționat de 9 BTU. Ccamera poate găzdui cu ușurință un al treilea pat pliant.

Etajul doi
La etajul al doilea se află un dormitor spațios, luminos, cu pat dublu, sertare, garderobă, televizor, un mic birou, o unitate A/C de 12 BTU, baie proprie (cu cabină de duș, uscător de păr etc.). Balconul camerei oferă o vedere impresionantă spre pădurile de pini, măslini, etc. Camera poate găzdui cu ușurință un al treilea pat pliant.
O altă cameră luminoasă, mai mică, este la etajul doi. cu un A/C de 9 BTU. Această cameră are o canapea extensibilă, sertare, birou mare, conexiune la internet wireless și baie proprie (la doar 3m de cameră.). Balconul camerei oferă o vedere impresionantă asupra naturii înconjurătoare. Ultima cameră de la acest etaj este spălătoria, cu mașină de spălat și mașină de uscare separată.

Grădina- Spațiul de relaxare
Pe teritoriul nostru avem diverși copaci (smochini, mere, pere, rodii etc.) și sunteți bineveniți să încercați produsele noastre. Ocazional vei întâlni broaște țestoase și arici. Avem, de asemenea, un hamac colorat sub platanii umbriți și două leagăne, la dispoziția oaspeților noștri pentru relaxare, precum și scaune de exterior și mese din lemn pentru a mânca, a citi, a se relaxa etc. Pentru copii avem baschet, biciclete, mingi, jucării etc. .

Despre proprietari::
Danos lucrează ca jurnalist de călătorie independent și ghid montan, în timp ce Maya lucrează ca și kinetoterapeut.

Zona noastră
Agios Antonios (aparține municipiului Thermi) este un sat liniștit -800 de locuitori- la periferia orașului Salonic (25 km de oraș), la 17 km de aeroportul „Macedonia” din Salonic, la 20 km de primele plaje din Halkidiki (Nea Iraklia, Nea). Kalikratia, Epanomi, Perea, Nei Epivates), la 15 km de peștera Petralona, ​​la 12 km de parcul acvatic „Waterland” (în satul Tagarades) și la 5 km de mănăstirea Sfântul Paisios.
La o distanta de mers pe jos de 200 m. sunt doua mini-marketuri, o cafenea, o taverna si la doar 50m. din casa se afla piata centrala a satului cu statia de autobuz.

Prețuri si contact
Prețul zilnic pe tot parcursul anului este de 200e pentru până la 4 oaspeți, +15e pe zi per oaspete, de la al 5-lea la al 8-lea oaspete.

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Daniil’s+luxury+villa+and+spa/@40.3859336,23.04697
Agios Antonios, Halkidiki
Facebook:Daniil’s Luxury Villa and Spa
Email: danospress@gmail.com
Tel/WhatsApp/Viber:+30 693 406 4242