DHotels: Anna Beach, Limenaria – THASSOS

Anna Beach este un hotel mic, dar bine organizat, situat chiar pe plaja din Limenaria, având terasă lângă plajă și un bar cu vedere la mare, unde vă puteți bucura de mese ușoare sau de un cocktail, în timp ce admirați un frumos apus de soare.

Vă puteți alege cazare în studiouri duble sau triple, cu vedere la piscină sau la mare sau în apartamente, care pot găzdui până la 4 persoane, cu vedere la mare și la piscină. Studiourile au o chicinetă cu 2 plite electrice și frigider, aer condiționat, TV, radio, dus si balcon. Este și o canapea – pat, potrivita pentru un copil până in 12 ani.
Piscina, înconjurată de o terasa plina cu șezlonguri, are o priveliște impresionanta spre munte. Plaja este la doar câțiva pași.

Anna Villa din Limenaria, vă oferă cazare în studiouri duble sau în apartamente pentru până la 4 persoane.
Dotări: televizor, aer condiționat, chicinetă, frigider, ceainic electric, ustensile de bucătărie, plită electrică, baie cu duș, uscător de păr, articole de toaletă gratuite, balcon mobilat, cu vedere spre centrul stațiunii, prosoape, lenjerie, plase de țânțari. Etajele superioare sunt accesibile numai pe scară.

Toți oaspeții se pot bucura de toate facilitățile resortului, pentru anumite servicii aplicându-se o taxă suplimentară.

Rezervări
E-mail: info@dhotels.gr / reservations@dhotels.gr
Tel: +30 25930 53 520
Website: https://dhotels.gr/en/