DHotels: Villa Fylachtos, Limenaria – THASSOS

Villa Fylachtos este situată în Limenaria, într-o zonă liniștită, cu grădini amenajate și livezi de măslini. Concepută ca o vilă unică, este ideală pentru familiile care doresc să se odihnească și să fie izolate de zgomotul orașului. Vila dispune de 8 apartamente complet utilate cu dormitor, living si bucătărie complet utilată.

Aveți la dispoziție cazare în Deluxe Studio sea view și în Superior studio side sea view & garden view, cu 2 balcoane. Dormitorul are un pat twin king-size, iar în living este o canapea extensibilă, cu posibilitatea de a deveni pat supraetajat. Bucătăria este complet echipată pentru a pregăti o masa ușoară, iar baia are duș cu efect de ploaie.

Există piscina cu piscina pentru copii, un loc de joaca si o frumoasă zonă de relaxare, cu șezlonguri și foișor cu vedere la albastrul mării Egee.
Facilități oferite de DHotels: halat de baie și papuci, jacuzzi pe balcon, Semnele „Do not disturb” & “Make my room” controlate electronic, seif, TV LCD prin satelit, aer condiționat/căldură.

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.56148
Rezervări
E-mail: info@dhotels.gr / reservations@dhotels.gr
Tel: +30 25930 53 520
Website: https://dhotels.gr/en/