Diamond Hotel, Limenaria – THASSOS

Hotel Diamond vă întâmpină în pitorescul oraș Limenaria, situat în partea de sud a insulei Thassos.

Situat pe un mic deal, în imediata apropiere a micului oraș Limenaria, Hotelul Diamond, cu vedere panoramică la apele maiestuoase albastre ale Mării Egee, este alegerea ideală pentru un sejur confortabil și relaxat.

Hotel Diamond oferă o serie de opțiuni de cazare oaspeților noștri: camera duble sau triple Deluxe cu vedere la mare, camera duble Deluxe, camere duble sau triple cu vedere la mare, camere duble sau triple.

Fiecare dintre camerele noastre este dotată cu toate facilitățile necesare, care vor asigura un sejur confortabil și plăcut.

Dotări
Aer condiționat
Baie proprie
Balcon mobilat
Uscător de păr
Fierbător
Televizor LCD
Mini frigider
Parcare
Seif
Wifi

Restaurant – familiarizați-vă cu bucătăria grecească, savurând o masă minunată la restaurantul nostru. Simplitatea și prospețimea mâncărurilor grecești promit să fie o experiență gastronomică de neuitat.

GYM – țineți pasul cu rutina dvs. de fitness în timp ce sunteți în vacanță la sala de sport a hotelului. Sala de gimnastică este echipată cu o varietate de echipamente cardio și de rezistență pe care le puteți folosi.

Piscină – relaxați-vă sau distrați-vă înotând într-una din piscinele noastre! Vă punem la dispoziție șezlonguri, pentru a vă bucura de soarele grecesc.

Personalul nostru este întotdeauna la dispoziția dumneavoastră pentru a vă ajuta în orice mod posibil. Confortul și bunăstarea oaspeților noștri sunt de cea mai mare importanță pentru hotelul și personalul nostru.
Obiectivul și aspirațiile noastre principale sunt de a oferi oaspeților noștri cazare, facilități și servicii de înaltă calitate, pentru a asigura o experiență unică și memorabilă, în Thassos!

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.55255
Limenaria
Website: http://www.hoteldiamond.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/hoteldiamon

Rezervări
Tel: +30 2593053451
E-mail: info@hoteldiamond.gr