Dimitrios Swimmingpool Bar-Restaurant, Argassi – ZAKYNTHOS

Restaurantul este situat pe plaja din Argassi, o bijuterie aflată pe coasta de sud-est a insulei Zakynthos, pe peninsula Vasilikos și se învecinează cu orașul cu același nume.
Argassi Beach a fost și rămâne una dintre cele mai populare plaje de pe insulă. Apropierea de infrastructură, apa limpede, acoperirea cu nisip, disponibilitatea facilităților necesare – toate acestea fac o vacanță pe plaja Argassi de neuitat.

Mira si Fotis Xenos vă asteaptă în acest loc minunat, unde puteți servi micul dejun, un brunch, prânzul sau cina într-o ambianță plăcută, să vă relaxați la piscina aflată la țărmul mării. Mira este recunoscută pentru cel mai bun vin de pe insulă, vin din producția proprie iar peștele la grătar, bibanul de mare, dorada, hamsiile și caracatița la grătar pregătite aici sunt un deliciu ce nu trebuie ratat!!.

Menu-ul cuprinde pește și fructe de mare proaspete zilnic procurate de la pescarii din zonă, oaspeții se pot bucura de mâncăruri savuroase, cum ar fi specialități tradiționale din Grecia, preparate la grătar, gyros de casă, souvlaki, pizza și salate. De-asemenea, servim și deserturi locale, bere, vin și cocktailuri.
este un loc fantastic pentru a petrece, împreună cu prietenii, o zi relaxantă pe plajă, într-o atmosferă minunată, cu muzică bună, plus gustări și băuturi delicioase, disponibile de dimineața până târziu în noapte, la costuri foarte rezonabile!

Amplasat pe plaja cu nisip fin, Dimitrios Swimmingpool Bar-Restaurant vă pune la dispoziție șezlonguri, umbrele de soare și baldachine, pentru o zi de plajă confortabilă.

Vă așteptăm cu drag la noi și cu siguranță veți avea parte de o experientă gastronomică de neuitat, de la micul dejun până seara târziu.

Localizare: https://www.google.com/maps/place/DIMITRIOS+swimmingpool+bar-restaurant/@37.766014,20.9134064,15z/
Argassi Beach, Zakynthos
Facebook: https://www.facebook.com/dimitriosswimmingpool
Tel, Rezervari: +30 698 710 2144