Draganis Houses, Sikia – HALKIDIKI

În inima localității Sykia găsim Draganis Houses, o casă care a păstrat spiritul tradițional al acestui sat. Cazarea reprezintă locul ideal pentru cei care iși doresc intimitate si liniște, cât și pentru cei care nu caută cazare lânga plajă. Centrul satului se afla în apropiere cu toate facilitățile sale.

Cea mai apropiată plajă este plaja Sykia, la aproximativ 4,4km de cazare, așa că această cazare este recomandată doar celor care vin cu vehiculul propriu. Piața este situată la 100m de cazare, iar centrul satului cu taverne, fast-food, oficiu postal și farmacie este la 150m distanță.

Casa este formată dintr-un apartament la etaj și un apartament la parter.

Capacitatea maximă a apartamentului de la primul etaj este de cinci persoane. Este compus din două dormitoare, living, bucătărie, baie si două balcoane. Un dormitor are un pat dublu, iar celălalt are două paturi duble. Livingul este separat de bucătărie și este dotat cu canapea triplă, canapea dublă, fotoliu și are șemineu.
Bucătăria este spațioasă, complet utilată.

Apartamentul de la parter a fost complet renovat in anul 2018. Este compus din dormitor, baie, bucătărie cu living și balcon. În dormitor este un pat dublu, în timp ce în living sunt trei paturi de o persoană. Bucătăria este puțin separată de living, dar nu de ușă. Este complet utilata, asa ca are aragaz, toaster, ceainic, cafetieră, cuptor cu microunde și frigider mare cu compartiment congelator. În baie este o cabină de duș încorporată.
Pe balcon se afla un loc de relaxare si are vedere la strada.

Ambele apartamente au TV, internet și aer conditionat (in cel duplex sunt doua).

Curtea este împrejmuită, oaspeții având acces la grătar și jucării pentru copii.

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Draganis+Houses/@40.03OUSES!8
Sikia, Halkidiki
Facebook: https://www.facebook.com/Stella Dragani
Email: housedraganis@sikia.gr
Tel: + 30 698 479 9698