Eleni’s Handmade Products, Kastro – THASSOS

Elenis Handmade Products este un mic magazin cu bunătăți și produse tradiționale, din satul de munte Kastro, situat din inima insulei, înconjurat de peisaje spectaculoase.

Găsiți magazinul în piațeta centrală, unde este Biserica Sfântului Athanasios, ridicată în anul 1804, cu ajutorul locuitorilor din sat și considerată a fi cea mai veche biserică din insula Thassos.

La Elenis Handmade Products găsiți miere, dulceață, lichior și alte produse tradiționale, din producția proprie, precum și obiecte artizanale lucrate cu migală, chiar de către Eleni.

Greu de ales! Miere de pin, miere de flori de pădure, miere neagră sau miere cu nuci?

Dulceață de smochine, baby lemon, vișine, cireșe, struguri, portocale, struguri cu cremă de vanilie, trandafiri sau nuci verzi?

Lichior de trandafiri, căpșuni, lămâie, portocale, nuci sau lichiorul special, de smochine verzi și tzipuro, îndulcit cu miere?

Sigur găsiți ceva bun, care, împreună cu pozele peisajului mirific vă vor aminti de vacanța în Thassos!

Drumul spre satul Kastro este foarte bun, se pornește din Limenaria, pe un drum de 12 km, printre livezi de măslini, care, pe măsură ce urcați sunt înlocuite de păduri de pin și stânci golașe.

Alocați câteva ore din vacanță, pentru o vizită în acest sat uitat de timp, pentru a vă bucura de liniște și de o atmosferă pitorească aparte, în mijlocul unor perspective surprinzătoare și nu uitați să luați acasă, pentru voi sau pentru cei dragi, bunătăți și produse tradiționale thassiene.

Localizare

Date de contact:
Telefon: +30 69 4065 6246