‪Estell Apartments, Sikia – HALKIDIKI

Una dintre cele mai frumos amenajate locuri de cazare din Sykia este situată la aproximativ 150 m de plaja Valti. Casa este înconjurată de verdeață cu copertine largi de copaci, o curte decorată cu gust emană căldură și o atmosferă plăcută.

În fiecare dimineață o dubă cu pâine proaspătă și produse de patiserie trece pe lângă casă, iar cel mai apropiat minimarket din campingul Melisi este la 2,2 km. Pe plaja Valti există o singură tavernă care are și șezlonguri și umbrele care pot fi folosite contra unei minime consumații.

În ofertă sunt trei apartamente la parter și unul la etaj, toate trei cu vedere la curte.

În livingul cu bucătărie, un apartament are două paturi de o persoană, al doilea are o canapea și un pat de o persoană, al treilea are o canapea și un pat de o persoană cu un pat cu extensie, în timp ce al patrulea, apartamentul de la primul etaj are două. canapele. În dormitor toate apartamentele au un pat dublu.

Băile sunt mari și moderne, un apartament are cabină de duș, în timp ce celelalte trei au duș cu perete despărțitor pe o parte.

Bucătăriile sunt dotate cu un frigider mare cu congelator, aragaz, aparat de cafea, prăjitor de pâine și vesela necesară.

Apartamentele de la parter au veranda cu masa si scaune, in timp ce apartamentul de la parter are balcon cu masa si scaune.

Toate unitățile au TV, aer condiționat, internet și plase de țânțari.

Curtea este spatioasa, împrejmuită, frumos amenajată și plină de umbră naturală.

Pe lângă mese cu scaune și leagăne pentru relaxare, găsim și o fântână frumos decorată, înconjurată de flori.

În interiorul curții există dușuri exterioare și parcare acoperită.

Locația este foarte bună pentru cei care caută o vacanță lângă plajă, într-un mediu liniștit, dar la aproximativ 10 km de Sarti și Sykia. Estell Apartments este o alegere excelentă pentru familiile cu copii.

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Estell+Apartments/@40.0549046,23.9928536,16z/
Sykia, Halkidiki
Website: https://estellapartments.gr/
Facebook: https://www.facebook.com/Estell Apartments
Instagram: https://www.instagram.com/estellapartments/
Email: info@estellapartments.gr
Tel./Viber: +30 693 296 0940