Guesthouse Emi, Lygia – LEFKADA

Guesthouse Emi se află la doar se află la doar 5 minute de mers cu mașina de orașul Lefkas, capitala plină de viață a insulei, iar cosmopolitul Nidri este la o distanță de doar 10 km.

La 100 de metri distanță este frumoasa plajă din Ligia, una dintre cele mai populare destinații de vacanță in insula Lefkada printre turiștii români. Unitatea de cazare este ideală pentru un sejur impreună cu familia sau cu prietenii, dată fiind apropierea de plaja din stațiune si de zona cu magazine, restaurante si taverne, dar și datorită accesului facil la celelalte plaje si atracții turistice ale insulei.

Guesthouse Emi oferă cazare in camere curate, aerisite si luminoase, mobilate confortabil si la prețuri accesibile pentru toate buzunarele, astfel incat sejurul dvs in Lefkada sa fie unul de neuitat.

Camera dublă twin oferă condiții de cazare pentru 2 persoane si ofera 2 paturi pentru o persoana, televizor, aer conditionat, frigider, baier proprie cu duș și articole de toaletă gratuite, balcon cu vedere la mare/gradina mobilat cu masă și scaune unde vă puteți relaxa.

Camera triplă poate găzdui maxim 3 adulti avand 3 paturi de câte o persoană, televizor, aer conditionat, frigider, baie proprie cu duș și articole de toaletă gratuite, balcon cu vedere la mare/gradina mobilat cu masă și scaune unde vă puteți relaxa.

Alte facilități

Internetul Wi-Fi gratuit este disponibil in toate camerele, iar oaspeții au acces la facilități pentru grătar.
Studiourile de la Guesthouse au balcon mobilat cu vedere la mare sau la gradina frumos amenajată, cu locuri de odihnă și relaxare pentru a lua masa in aer liber.
De-asemenea este asigurată și parcare proprie gratuită.

Situate aproape de zona centrală a stațiunii Lygia, studiourile de la GuestHouse, reprezintă opțiunea ideală de cazare și datorită cadrului natural liniștit si incântator, a plajei aflată in imediata apropiere, iar gazdele vă vor întâmpina cu binecunoscuta ospitalitate grecească.

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/38%C2% … 4d20.71916
Ligia, Lefkada
Website: https://guesthouse-emi.webnode.gr
Facebook: https://www.facebook.com/Guest-house-em … 0542715631 / https://www.facebook.com/guesthouseverde.emi
E-mail: konstaemi@gmail.com
Tel.: +30 6977776376 Emi Konsta