Heliostasi Restaurant, Douliana, Chania – CRETA

Restaurantul tradițional Heliostasi este situat în localitatea Douliana, într-o zonă superbă unde vă puteți bucura de o priveliște spectaculoasă.
Vă invităm să descoperiți după o zi de plajă, restaurantul Heliostasi care este localizat la numai 6 kilometri de localitatea Almyrida și la 4 kilometri de Kalives.

Vă puteți bucura de mâncare tradițională cretană, grecească, internațională dar și românească. Meniurile sunt pregătite cu ingrediente proaspete și cu cel mai bun ulei de măsline biologic, producție proprie. Vă recomandăm pilaful cretan cu carne de pui de casă sau carne de miel. Rezervați comanda cu o zi înainte!
Vă puteți delecta cu pește proaspăt și fructe de mare, o varietate de aperitive, salate, gustări, preparate din carne proaspătă și deserturi.
Puteți alege dintr-o varietate de băuturi nealcoolice sau alcoolice, (vin, bere, ouzo și tradiționalul raki sau rakomelo- rachiu cu miere), sucuri și cafea.

Restaurantul are o priveliște deosebită și multă verdeață. Tot aici se pot organiza petreceri de nuntă, botez precum și seri speciale.
La Heliostasi Restaurant au loc și seri cu muzică live, bouzouki, cretană și internațională.

Vă așteptăm cu drag!

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Helio … 24.1907619
Douliana, Chania
Facebook: https://www.facebook.com/agapimenestigmes
Website: http://www.heliostasi.com/
Tel: +30 698 992 2613