Hotel Thassos, Pefkari – THASSOS

Hotel Thassos este situat în partea de sud a insulei Thassos, chiar în fața plajei pitorești din Pefkari, între satele Potos și Limenaria.

Este o propunere de cazare unică în zonă, hotelul dispunând de variate facilitați de înaltă calitate, un teren de tenis modern, sala de sport și piscina, la preturi rezonabile.

Vă puteți alege dintre mai multe tipuri de camere.
Camera dublă standard (18 mp, un pat dublu), confortabilă, cu balcon de unde vă puteți bucura de priveliștea minunată la mare sau la munte.
Studio cu trei paturi (21 mp, paturi: 1 single, 1 Queen). Garsonierele cu trei paturi sunt camere cu o capacitate de 3 persoane și dispun de chicinete cu echipamente de bucătărie de bază, pentru a pregăti un mic dejun sau o masă rapidă.
Cameră triplă (21 mp, paturi: 1 single, 1 dublu). Camerele triple sunt potrivite pentru familii cu 2 adulți și un copil sau pentru 3 adulți. Toate camerele sunt confortabile și au balcoane.
Studio (28 mp, paturi: 2 single, 1 Queen). Studiourile sunt camere cu o capacitate de 3 sau 4 persoane și dispun de chicinete cu echipamente de bucătărie de bază pentru a pregăti un mic dejun sau o masă rapidă.
Apartament (35 mp, paturi: 2 single, 1 dublu). Apartamentele au un dormitor, sunt ideale pentru familii (2 adulți și 2 copii) și dispun de chicinete cu echipamente de bucătărie de bază pentru a pregăti un mic dejun sau o masă rapidă.

Dotări și servicii
Restaurant și faimosul Pizza Top lângă mare
Teren de tenis
sala de sport
Piscină în aer liber
Piscina pentru copii
Wi-Fi peste tot
Camere cu balcon privat
Camere cu vedere la mare
Lift
Bar pe plajă
Loc de joaca

Restaurantul și faimosul Pizza Top lângă mare

Într-un cadru unic, cu vedere la apele cristaline ale Mării Egee și la verdele pinilor, bucurați-vă de specialități unice de înaltă calitate, precum și de celebra noastră pizza coaptă într-un cuptor cu lemne tradițional.

Nu omiteți să vizitați barul de pe plajă al hotelului de lângă mare, unde puteți alege dintre băuturi răcoritoare și cocktailuri, diverse tipuri de cafea sau gustări gustoase. Bucurați-vă de masă sau de cină în timp ce copiii se joacă în locul de joacă din imediata apropiere.
O varietate de gusturi alese, pentru ora cafelei, pentru prânz, pentru cina sau pentru o băutură cu prietenii.

Frumusețea peisajului, combinată cu serviciile umane calde și infrastructura profesionistă asigură tuturor un sejur de neuitat.
Hotel Thassos vă oferă o zonă de estetică elegantă și o atmosferă primitoare, propunându-și să satisfacă chiar și cel mai pretențios oaspete.

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 4d24.59894
Pefkari
Website: http://www.hotelthassos.gr
Facebook: https://www.facebook.com/HotelThassos/
Youtube: https://www.youtube.com/user/HotelThassos

Rezervări
E-mail: info@hotelthassos.gr
Tel.: +30 25930 51596