House Zogia On The Beach, Sarti – HALKIDIKI

IN CURĂND CU UN NOU DESIGN!!!
Căutați relaxarea totală într-un mediu frumos lângă apele albastre ale plajei magnifice din Sarti? House Zogia On The Beach vă oferă cazare în studiouri duble, triple si cvadruple situate la 20 m de plaja de nisip din Sarti. Simple și elegante, studiourile dispun de toate conditiile pentru un sejur de vis la plajă, la Marea Egee.

Studio dublu ~ situat la parter si etajul 2, are vedere la strada sau la gradina si poate caza 2 persoane (adulti). Studioul dispune de: pat dublu sau 2 paturi de o persoana, bucatatie proprie cu frigider, plita si ustensile pentru gatit, televizor LCD, aer conditionat, baie proprie cu uscator de par si articole de toaleta gratuite si un balcon mobilat cu vedere la strada sau la gradina.

Studio triplu este situat la parter si etajul 2, are vedere la gradina si poate caza 2 adulti + 1 copil. Studioul dispune de: pat dublu si un pat de o persoana, bucatatie proprie cu frigider, plita si ustensile pentru gatit, televizor LCD, aer conditionat, baie proprie cu uscator de par si articole de toaleta gratuite si un balcon mobilat cu vedere la strada sau la gradina.

Studio triplu superior de lux este situat la ultimul etaj, are vedere la gradina si poate caza 2 adulti + 1 copil. Studioul dispune de: pat dublu si un pat de o persoana, bucatatie proprie cu frigider, plita si ustensile pentru gatit, televizor LCD, aer conditionat, baie proprie cu uscator de par si articole de toaleta gratuite si un balcon mobilat cu vedere la strada sau la gradina.

Studio cvadruplu superior de lux este situat la ultimul etaj, are vedere la gradina si poate caza 2 adulti + 2 copii. Studioul dispune de: pat dublu si un pat supraetajat, bucatatie proprie cu frigider, plita si ustensile pentru gatit, televizor LCD, aer conditionat, baie proprie cu uscator de par si articole de toaleta gratuite si un balcon mobilat cu vedere la strada sau la gradina.

FACILITĂȚI CAMERE

Wi-Fi gratuit
Aer conditionat
Televiziune prin satelit
Uscător de păr
Lenjerie de pat și prosoape din bumbac egiptean de calitate fină
Plasa de usi pentru tantari
Copertina de soare
Chicinetă și ustensile de bucătărie
Frigider și Plită
Ceainic electric
Aparat de ceai/cafea
La cerere facilitati:
Scaun inalt pentru copii
Fier
Capace pentru prize de siguranță pentru copii
Porti de siguranta pentru bebelusi
Patut

Proprietarii Complexului Siropoulou din cadrul căruia face parte și House Zogia On The Beach fac totul pentru a vă servi și a face din șederea dumneavoastră în această locație o experiență unică.

Vă așteptăm la noi!

Localizare: https://www.google.com/maps/place/House … 23.9785261
Sarti, Halkidiki
Facebook: https://www.facebook.com/George.Siropoulos
Website: https://www.siropoulou.gr/
E-mail: reservations@siropoulou.gr
Tel / WhatsApp: +30 6936589023