Jenny Hotel, Siviri – HALKIDIKI

Hotelul Jenny este situat în satul pitoresc Siviri de pe peninsula Kassandra din Halkidiki. Priveliștea asupra apelor turcoaz azurii ale Mării Egee, pădurea de pini din apropiere îi vor face pe oaspeți să se bucure de frumusețea naturii.

Spațiul bine îngrijit, camerele curate, plaja lungă de nisip aflată la câțiva pași, personalul atent,  varietatea de excursii disponibile la recepție și multe altele vă vor face vacanța plăcută și confortabilă.

Hotelul Jenny oferă o piscină în aer liber cu o secțiune pentru copii, o terasă la soare cu șezlonguri și un loc de joacă mic pentru copii.

Camerele de la Jenny Hotel se deschid spre un balcon cu vedere la grădină, aer condiționat și    includ un frigider, un seif și un TV cu canale prin satelit.

Atât micul dejun, cât și cina sunt tip bufet. Sunt posibile și opțiuni a la carte.

Hotelul oferă 36 de camere cu vedere la peluzele verzi, un restaurant care servește micul dejun tradițional mediteranean și cina în regim de demipensiune și un bar în zona piscinei cu umbrele și șezlonguri.

Personalul prietenos și receptiv al hotelului vă va face șederea plăcută.

Bucurați-vă de soare, de mare și de ospitalitatea grecească într-unul dintre cele mai frumoase și pitorești locuri din Halkidiki!!!

Pentru rezervări în limba română, persoană de contact:
Facebook: Sorina Sorina Moto
Email: sorinaciucion@gmail.com
Tel./WhatsApp/Viber: +30 697 192 5447

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Jenny+Hotel/@40.0368465,23.3600876
Siviri, Kassandra, Halkidiki
Facebook: Jenny Hotel
Tel: +30 694 656 8040