Kastri Hotel, Kastri Loutro – PARALIA KATERINI

KASTRI HOTEL este un hotel nou construit situat în satul de vacanță Kastri Loutro – Nea Messagala de pe coasta Larisei, la mică distanță față de cosmopolitul Platamonas.

Hotelul este situat într-un peisaj idilic, la umbra celor mai faimoși munți ai Greciei, Olimp și Kisavos și la doar 100 de metri de frumoasa plajă cu apele albastre limpezi și nisip auriu. Priveliștea maiestuoasă este completată de faimoasa deltă a zonei unde, în funcție de anotimp, vă puteți bucura de păsări migratoare de valoare rară.

Plaja din zonă a fost distinsă cu steagul albastru conform Programului european „Blue Flags of Europe” care premiază în fiecare an coastele și porturile de agrement care îndeplinesc criterii stricte în materie de curățenie a mării și țărmului, organizarea țărmului, siguranța vizitatorilor și protejarea naturii.

Hotelul nostru, petfriendly, oferă camere renovate (duble, triple, cvadruple,  apartamente, inclusiv camere pentru persoane cu dizabilități) cu accent pe confort pentru o vacanță relaxantă, un restaurant pentru toate mesele zilei, un bar cu cocktail-uri răcoritoare, șezlonguri, serviciu oricând și oriunde aveți nevoie. Sezlongurile și umbrelele de pe plajă sunt incluse în tariful camerelor la fel precum și wi-fi și parcare.

Personalul nostru prietenos și amabil va fi bucuros să vă ajute să participați la orice activitate vă poate interesa, asigurându-vă că vacanța dumneavoastră în Grecia va fi o experiență de neuitat.

Localizare: https://www.google.com/maps/place/KASTRI+HOTEL/@39.9649047,22.6816883,15z/
Kastri Loutro- Nea Messangala, Platamonas
Facebook: https://www.facebook.com/KastrilutroHotelKastri
Website: https://kastrihotel.gr/
Email: info@kastrihotel.gr
Tel/ WhatsApp/Viber: +30 698 591 2996