Kissamos Rent a Boat and Sea Sport, Kissamos – CRETA

Închiriază o barcă în Kissamos și bucurați-vă de apele Cretei în cel mai distractiv mod! Descoperiți plajele uimitoare din Kissamos, toate golfurile pitorești ale zonei și veti trăi o experiență de neuitat!

Ne aflăm pe cea mai populară plajă din orașul Kissamos (Kasteli). Este o plajă cu bar pe plajă și restaurant, precum și șezlonguri și umbrele. Locul este foarte ușor accesibil cu mașina, sau chiar pe jos, deoarece există o mulțime de hoteluri și apartamente în jur, ceea ce este o opțiune bună pentru a vă caza. în timpul vacanței în Kissamos.

Închiriază o barcă în Kissamos sau alege dintre tipurile de sporturi nautice pe care le oferim:
– ÎNCHIRIAȚI O BARCĂ
– JET SKI
– CANOE
– PEDALE/SKI NAUTIC
– JOCURI pe APĂ

Ce oferim | Serviciile noastre
Vă oferim toate echipamentele și cunoștințele necesare pentru a vă asigura că veți avea cea mai sigură și de neuitat experiență!

Capacitate de pasageri de până la 5 persoane pentru bărcile mici și 8 persoane pentru cele mari.

Ambarcațiunile mici de până la 30 CP nu au nevoie de permis de conducere.

Oferim pregatirea necesară inaintea oricarui sport pentru a fi in siguranță și a te bucura de el în cel mai bun mod. Există antrenori certificați care predau de la nivelul începători până la cei mai avansați, pentru a fi siguri că există o înțelegere deplină de către toți cei care fac sporturile noastre.

– Asigurare
– În cazul în care aveți nevoie de ajutor sau se întâmplă ceva, ne puteți suna. Vom veni și vă vom ajuta cu una dintre celelalte bărci gratuit.

Barca pe care o închiriați vi se va da cu un rezervor plin cu combustibil. Când termini călătoria, verificăm combustibilul rămas și plătești pentru suma pe care ai cheltuit-o.

Vă oferim toate echipamentele necesare pentru sporturile nautice:
– Veste de salvare;
– Măști de scufundări.

precum și pentru închirierile de bărci:
– Colac de salvare;
– Frigider cu sticle cu apă.

Excursie la Balos – Gramvousa
Puteți închiria o barcă pentru a vizita faimoasa lagună Balos și Gramvousa. Este un must-see atunci când vizitați vestul Cretei. Deci, care ar fi cel mai bun mod de a face asta?
Începeți călătoria cu barca de pe plaja Mavros Molos și în aproximativ 30′-40′ veți ajunge la Balos Lagoon și Gramvousa.
Barca pe care o închiriați vi se va da cu un rezervor plin cu combustibil. Când termini călătoria, verificăm combustibilul rămas și plătești pentru suma pe care ai cheltuit-o.

Mai multe detalii precum și posibilitatea de a rezerva direct găsiți pe site-ul nostru, link in informațiile de contact de mai jos:

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Kissamos+Rent+a+boat
Kissamos, Creta
Facebook: https://www.facebook.com/Kissamos Rent a Boat
Website: https://www.kissamosrentaboat.gr/
Email: roubinibeach@gmail.com
Tel. +30 28220 83341 +30 699 467 3336