Kohyli Studios & Apartments, Lefkas – LEFKADA

Kohili Studios reprezintă alegerea ideală pentru familiile care caută o cazare de calitate, într-o locație excelentă, aproape de centrul orașului Lefkas, la aproximativ 400 de metri. Cazarea reprezintă o bază excelentă pentru a vizita insula și plajele de pe coasta de vest. Cea mai apropiată brutărie și un magazin alimentar sunt la aproximativ 200 de metri.

Vila oferă garsoniere și apartamente pe trei etaje diferite (parter, primul și al doilea etaj). Garsonierele pot găzdui până la 4 persoane, în timp ce apartamentele pot găzdui maxim 5. Garsonierele au dimensiuni diferite, de la 20 la 35m2, apartamentele sunt de 50-55m2. Studiourile duble au un pat dublu, triple au pat dublu + pat de o persoană, iar în studiourile cvadruple există două posibilități – una este dublă + două paturi de o persoană și alta este de patru paturi de o persoană.

Apartamentele (50-55m2) au un pat dublu în dormitor, iar în bucătărie poate fi încă un pat dublu sau o canapea pentru două persoane. Se poate adăuga un pat suplimentar. Sunt spatioase, au AC in fiecare camera si doua balcoane.

Băile au bază de duș cu perdea. Unele unități au frigider mare și cuptor.

Toate unitățile de cazare au aer condiționat, televizor, bucătărie, baie și plase de țânțari, în timp ce în unele există o mașină de spălat.

Lenjeria de pat și prosoapele sunt înlocuite la fiecare a treia zi, în timp ce curățenia se efectuează la fiecare a patra zi.

Oaspeții au acces la internet wireless și o zonă de relaxare în curtea din fața vilei. Există, de asemenea, o parcare privată.

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Koxyli+studios/@38.8268423,20.7006092,15z/
Lefkas, Lefkada
Facebook: https://www.facebook.com/groupsΚώστας Κωστάκης
Website: https://koxylistudios.business.site/
Tel/WhatsApp/Viber: +30 697 627 9634; +30 697 199 2177