Kosmos Fish Taverna Elafonisi, Elafonisi- CRETA

Ați vizitat Mănăstirea Chrisoskalitissa. sau sunteți în drum spre Elafonisi? Acest restaurant, Kosmos Fish Taverna, este o alegere excelentă dacă vreți să încercați mâncăruri grecești și mediteraneene. Nimic nu poate fi mai bun decât să guști salate grecești bine gătite, pește prăjit și calamari. Bucătarii de aici pregătesc che, halva și înghețată gustoase.

Locația excelentă a tavernei o face ușor accesibiă cu orice mijloc de transport. Personalul foarte atent este recunoscut pentru amabilitate și crează o atmosferă extrem de plăcută.

Taverna oferă o experiență culinară perfectă. oferă specialități tradiționale grecești, aperitive îmbietoare, fructe de mare proaspete și delicii gătite la grătar. Oaspeții se pot bucura de o experiență gastronomică memorabilă, de la prânz până seara târziu.

Felurile de mâncare sunt create cu cele mai fine ingrediente. Astfel, se asigură cea mai înaltă calitate a bucătăriei tradiționale grecești pentru a satisface preferințele rafinate ale clienților.

Fiecare fel de mâncare, de la aperitivele locale la fructele de mare proaspete și peștele la grătar, este pregătit cu grijă, pentru a satisface chiar și cele mai rafinate gusturi. Odată cu apusul soarelui, clienții se pot delecta cu o cină memorabilă.

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Kosmos+Fish+Tavern/@35.310275,23.5345756
Elafonisi, Creta
Facebook: Kosmos Fish Taverna
Email: silanibay@gmail.com
Tel/WhatsApp/Viber – Vlad +30 699 941 9685 Vlad