Maisonette R&F, Kallitheia – HALKIDIKI


Apartamentul tip maisonette se găsește într-una din cele mai căutate stațiuni din frumosul braț Kassandra, peninsula Halkidiki, acolo unde pinii mărginesc linia de coastă și anume Kallithea.
Situată ideal, Kallithea o stațiune cosmopolită este, fără îndoială, locul de plecare cel mai potrivit pentru excursii de o zi de-a lungul întregii peninsule, în special pentru cei care doresc să viziteze zona atracțiilor arheologice și istorice și să descopere stilul de viață în unele dintre satele sale tradiționale.

Maisonette R&F este o locație confortabilă, cu o amplasare pe două niveluri, fiind potrivită pentru 4 adulți sau pentru familii cu copii, și care are avantajul de a fi aproape de taverne, magazine și plajă.
Apartamentul este situat la primul și al doilea etaj, și are două dormitoare, living, bucătărie cu frigider și cuptor, TV cu ecran plat, zonă de relaxare și o baie cu duș și balcoane în fiecare cameră. Sunt furnizate prosoape și lenjerie de pat.

Facilități și dotări:

bucătărie complet utilată, cuptor/plită electrică;
frigider;
TV cu ecran plat;
Wi-fi;
aer condiționat;
baie cu duș;
balcon/terasă.

Maisonette are vedere la grădină, locul unde veți găsi, de altfel, și un grătar. Locurile de parcare sunt, de asemenea, în fața cazării noastre.

Vă așteptăm cu drag la noi!

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Maiso … 23.4483529
Kallitheia, Kassandra, Halkidiki
Facebook: https://www.facebook.com/rusu.ionela.10
E-mail: ionelahuma@gmail.com
Tel /WhatsApp / Viber: +306946833583