Marialena Hotel, Potos – THASSOS

Hotelul Marialena este fostul hotel Maria, Potos – un nou nume, aceeași atmosferă prietenoasă și primitoare!

Hotelul Marialena are o poziționare ideală, fiind situat la două minute de mers pe jos de centrul orașului Potos și la patru minute de plajă și de restaurantele și barurile de pe plajă.

Hotelul Marialena vă pune la dispoziție studiouri și apartamente, o atenție specială fiind acordată curățeniei și decorării tuturor camerelor și a spatiilor comune din hotel. Curățenia se face zilnic (cu excepția zilelor de duminică), iar la recepție este disponibil un seif pentru obiectele de valoare. Toate spațiile de cazare au aer condiționat (contra – cost), TV, telefon și Wi-Fi.

Studioul poate găzdui 2-3 persoane, foarte confortabil, constând într-o cameră mare, cu bucătărie și baie cu duș. Există, de asemenea, un balcon sau o terasă cu mese și scaune, pentru acea seară romantică în care urmăriți apusul soarelui sau doar vă relaxați.

Apartamentul poate găzdui 4-5 persoane foarte confortabil, compunându-se din două dormitoare, o bucătărie și o baie cu duș. Există, de asemenea, un balcon sau o terasă cu mese și scaune, pentru momentele de relaxare.

După o zi minunată petrecută la plajă, reveniți la Hotel Marialena și faceți o baie relaxantă în piscină și plajă pe șezlongurile gratuite. Există, de asemenea, o piscină pentru copii.

Barul de la piscina este locul ideal pentru relaxare. Bucurați-vă de o băutură alături de prietenii dvs., vizionați programe TV prin satelit sau doar bucurați-vă de atmosfera, indiferent de ora din zi.

Copiii sunt bine-primiti! Cu înghețată, gustări, o piscină pentru copii și o zonă de joacă într-un spațiu protejat, sunt liberi să joace în timp ce vă relaxati. Pentru copiii mai mari există o zonă de distracții la 60 de metri distanță.

Personalul hotelului Marialena vă asigura că veți fi primit cu renumita ospitalitatea greacă din Thassos. Cu mulți ani de experiență, noi știm ce va doriți de la vacanță și vă vom face tot posibilul să vă mulțumim.

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Hotel … d24.608584
Coordonate GPS: 40.36.33.91N – 24.36.31.23E

Pentru rezervări:
Hotel Marialena, Potos, Thassos
Telefon: (+30) 25930 51212
Fax: (+30) 25930 52179
Email: hotelmarialena@gmail.com