Molino Luxury, Nikiti – HALKIDIKI


Locația se află în renumita destinație Sithonia, Halkidiki, la câteva minute de centrul vechi al orașului Nikiti, la 100 de metri de mare și oferă vacanțe de neuitat la țărmul Mării Egee.

Molino Luxury Nikiti este o locație modernă, nouă, cu vedere la mare, construită în 2021 și situată într-o zonă liniștită din Nikiti, chiar vizavi de Vila Molino, la 90 de metri de plajă și departe de zgomot și aglomerație.

Maisonettele de lux Molino Nikiti au un design modern pe două niveluri, astfel încât să aveți terase spațioase atât la parter, cât și la primul etaj cu vedere la mare.
Molino Luxury Nikiti este un complex de 2 maisonettes luxoase, complet echipate, gata să răspundă tuturor nevoilor dumneavoastră. Pot găzdui 6 persoane. Fiecare maisonette (100 mp) este compusă din două niveluri, 3 dormitoare, un living mare, 2 băi (una la fiecare etaj), o terasă spațioasă cu vedere la grădina frumoasă și un balcon mare cu vedere la mare. Bucătăria confortabilă este dotată cu frigider, cuptor, ceainic, aparat de cafea, mașină de spălat și toate ustensilele de bucătărie necesare, permițându-vă să vă pregătiți singuri mesele. De la parter aveți acces la 2 terase spatioase iar la etaj vă puteți bucura de un balcon mare cu vedere la mare. Fiecare etaj are aer conditionat si internet.

Personalul se ocupă de curățenia frecventă și de schimbarea prosoapelor și a lenjeriei de pat la fiecare 3 zile.

Facilități și dotări:

-Două nivele (100 m2)
-Camera de zi (living) spațioasă
-3 dormitoare
-2 bai
-1 sufragerie mare
-Bucatarie complet utilata
-Balcon mare cu vedere la mare
-Loc de parcare privat
-Internet WiFi
-2 TV plat
-2 aparate de aer conditionat
-Plase de tantari
-Mașină de spălat
-Frigider Dimensiune mare
-Cofee maker, cuptor
-Grădină privată cu mobilier
-Prosoape și Lenjerie
-90 m distanță față de plajă

Maisonettes în stil fermecător și elegant, Molino Luxury reprezintă tot ceea ce aveți nevoie. Vedere la mare, liniște, intimitate și grădini – acest loc are de toate!

Vă așteptăm cu drag!

Localizare: https://goo.gl/maps/UH2qLPVATaLcmqt8A
Nikiti, Halkidiki
Facebook: https://www.facebook.com/MolinoLuxuryNikiti
Instagram: https://www.instagram.com/molino.luxury.nikiti/
Website: https://molinoluxury.gr/
E-mail: info@molinoluxury.gr
Tel. / WhatsApp/ Viber : +30 694 433 8730