My Romantic House, Kriopigi – HALKIDIKI

Locația, ideală pentru vacanțe în familie sau alături de prieteni, este situată în Kassandra, în satul Kriopigi, în apropierea a numeroase plaje cu steag albastru amenajate, ușor accesibile. Superba plajă din Aktaion se află la mai puțin de 700 de metri.
La nici 50 de metri de cazare se află piețe, pub-uri, restaurante, farmacie, stația de autobuz, centre pentru închirieri de mașini și scutere.

Cu o suprfață totală de 90 mp, My Romantic House are vedere la mare și intrare separată, putând găzdui până la 6 turiștisi având 3(trei) dormitoare și 2(două) băi.

Vila este construită pe două niveluri, pe primul existând un living mare cu o bucătărie deschisă, zonă de relaxare, terasă echipată, două dormitoare cu ușă franceză și balcoane, o baie completă cu duș. La al doilea nivel, printr-o scară interioară, se ajunge la un spațiu mare deschis dotat cu pat dublu, birou și baie.
Din ambele niveluri te poți bucura de o vedere frumoasă la mare datorită ferestrelor mari care fac locația foarte luminoasă și locuibilă.

Bucătăria este dotată cu cuptor, cuptor cu microunde, mașină de spălat vase, mașină de spălat rufe, aparat de cafea Nespresso, frigider/congelator mare și diverse echipamente pentru gătit în condiții optime.

Apartamentul este dotat cu aer condiționat, WiFi rapid, TV cu Netflix, Amazon Prime YouTube.

Terasa, de unde vă puteți bucura de priveliștea frumoasă a mării și a Sithoniei, este dotată cu grătar, masă și scaune, de asemenea, paturi, pentru a mânca sau a vă relaxa.
Locația este dotată cu tot ceea ce este necesar pentru a va bucura de un sejur de top, oaspeții având acces la toate zonele locației, inclusiv la terasă și grădină asigurată fiind o intimitate completă.

Localizare: https://www.google.com/maps/place/MyRomanticHouseHalkidiki
Kriopigi, Halkidiki
Facebook: https://www.facebook.com/MyRomanticHouse
Instagram: https://www.instagram.com/myromantichouse
Email: stefaniagabri@gmail.com
Tel?WhatsApp/Viber: +39 335 636 8490