Nea Skioni Apartments, Kassandra – HALKIDIKI


Cele 6 apartamente din Nea Skioni se găsesesc în localitatea turistică care se întinde de-a lungul coastei nisipoase în partea de sud de pe bratul Kassandra al peninsulei Halkidiki.
Aici vom gasi si un port unde ancorează ambarcațiuni, ceea ce îi conferă o alură specific grecească satului avănd și avantajul că puteți găsi pește proaspăt în zonă. Nea Skioni e la doar câțiva kilometri de izvoarele geotermale din Agia Paraskevi un punct de atracție pentru turiști.

Plaja din Nea Skioni este lungă, cu nisip și a fost desemnată cu steagul albastru timp de mulți ani. În plus are un loc de joacă pentru copii, teren de tenis și zonă de volei pe plajă.

Biserica Panaghia Faneromeni de pe malul mării merită cu siguranță o vizită. E la 2 km depărtare de sat, e construită pe țărm și are fresce datând din secolul XVI.
Nea Skioni se află la 24 km de Kallithea și la 78 km de Polygyros.

Fiecare apartament din cele 6 are în alcătuire 2 dormitoare dintre care unul cu pat dublu iar celălalt cu două paturi single, bucătărie și baie cu duș.

Alte facilități:

-AC în fiecare dormitor, lenjerie, prosoape,
-bucătărie cu frigider complet utilată,
-TV,
-Wi-Fi

Parcarea publică este în imediata apropiere a locației iar plaja unde nu veți plăti decât consumația la o distanță de numai 50 de metri de apartamente.

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Apart … RfcmVudGFs
Nea Skioni, Kassandra, Halkidiki
Facebook: https://www.facebook.com/marina.totir
Tel.: +306956912968
E-mail: totirmariana@gmail.com