Nidri Star1, Nidri – LEFKADA

Fără îndoială, una dintre cele mai frumoase și de neuitat experiențe din Lefkada pentru orice turist este o excursie de o zi pe mare cu Nidri Star 1. Frumusețea naturală unică și uimitoare a insulei Lefkada alături de insulele din apropiere, în combinație cu apele sale cristaline, fac din această excursie o experiență interesantă și cu certitudine necesară pentru orice vizitator.

E/G-T/R NYDRI STAR 1 a fost construit în cele mai moderne șantiere navale din Alikarnassos de către AGANTUR Yachting Industries & Trading Inc. Dotat cu cele mai moderne mijloace de navigație oferă, începând din martie 2008 o croazieră ionică confortabilă, plăcută și sigură. Barca are o lungime de 35 m și o capacitate de cinci sute de pasageri.

Fiecare excursie include opriri pentru înot pe plaje unde accesul este fie imposibil, fie foarte dificil pentru alte mijloace de transport. Croaziera, de o zi oferită, a fost concepută cu atenție la detalii și în combinație cu servicii de înalt nivel, garantând o experiență unică plină de momente de distracție și relaxare, alături de familia și prietenii dumneavoastră. Croaziera începe dimineața la ora 9:00. și se încheie seara, la ora 18:30.

Din Nidri și Vasiliki de pe frumoasa insulă Lefkada puteți face croaziere cu prețuri accesibile, către insulele din jur (Skorpios, Madouri, Meganisi, Kefalonia, Ithaca) și plajele lor frumoase, bucurându-vă de soare și mare. Excursia include și plajele unice din Lefkada, Porto Katsiki și Egremni.

Nidri Star 1 alegerea perfectă pentru o vacanță de neuitat!

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Nidri … 20.7111168
Nidri, Lefkada
Facebook: https://www.facebook.com/NidriStar1
Website: http://www.nidristar.gr/
Email: cruises@nidristar.gr