Nikiti Holidays, Nikiti – HALKIDIKI

Complexul Nikiti Holidays este poziționat în cel mai bun loc din stațiunea Nikiti. Puteți ajunge la plajă în doar 3-4 minute de mers pe jos, iar supermarketurile mari (Masouttis, LIDL) sunt de asemenea la câțiva pași.

Deci, pe de o parte, nici agitație, nici aglomerație în jur, iar pe de altă parte – la 200-600 de metri veți găsi o mulțime de baruri sau taverne, magazine cu fructe proaspete și o brutărie.

Există 5 tipuri diferite de studiouri, apartamente și apartamente în Nikiti Holidays:

Studiouri duble și triple situate la parter și etajul 1.

Apartamente pe 2 niveluri, cu dormitor separat, care pot găzdui până la 4 persoane.

Suitele Deluxe, cele mai spaioase, pot găzdui până la 6 persoane.

Apartamentul nostru cu un dormitor este cea mai bună alegere pentru familiile cu copii mici.
Aceste apartamente sunt situate la parter, au intrare din curte și verandă proprie cu mobilier de exterior. Camera de zi cu bucătărie, masă și canapea rabatabilă (145/195), un dormitor separat cu pat dublu și dulap (putem așeza pătuț la cerere), WC cu duș.
Toate apartamentele cu 1 dormitor au aer condiționat în ambele camere, bucătărie utilată, Wi-Fi, TV LCD, telefon (apeluri la recepție și între camere).

Studiourile duble sunt situate la fiecare etaj al Nikiti Holidays. La parter, fiecare studio dublu are propria sa terasă, în timp ce la etajele superioare are un balcon spațios (masă și scaune în aer liber) cu vedere la grădină.
Fiecare studio dublu oferă un pat dublu, 2 noptiere și un dulap cu seif încorporat. În baie veți găsi un duș, un uscător de păr și articolele de toaletă necesare. Fiecare cameră are un design modern, dotată cu chicinetă și set de vase.
Există posibilitatea de a așeza un pătuț de copii în unele dintre studiourile noastre duble (gratuit la cerere).

Studiourile triple sunt concepute pentru familiile cu un copil. Fiecare studio triplu oferă un pat dublu (sau două paturi de o persoană) și un pat pliant, un WC cu duș și o terasă (sau balcon mare) cu masă și scaune în aer liber. În cazul în care copilul dumneavoastră are până la 2 ani – putem așeza pătuț la cerere.
Fiecare Studio Triple este dotat cu chicinetă (frigider, aragaz și fierbător electric, chiuvetă) și setul de vesela necesar. Articole de bucătărie suplimentare sunt disponibile la cerere.

Apartamentul pe 2 nivele este alegerea potrivită pentru o familie cu doi copii.
Unele Apartamente au intrare din curte (copiii sunt mereu la vedere). Au propria verandă, la nivelul inferior al apartamentului – living cu bucătărie și WC cu duș, canapea rabatabilă (145/195), o scară din lemn la etaj, unde găsești pat dublu și dulap (putem așeza bebelușul). -pat la cerere), exista si iesire catre un balcon mare.
Unele dintre apartamentele pe 2 nivele sunt situate la etajele 1-2 și au o cameră mai mare la nivelul inferior, la nivelul superior există o sofita mică cu un pat dublu și acces la terasa cu vederi uimitoare.
Toate apartamentele pe 2 nivele au bucătărie utilată, Wi-Fi, TV LCD, telefon (apeluri la recepție și între camere).

Suita Deluxe este cel mai mare tip de cameră din Nikiti Holidays, constând dintr-un living și două dormitoare (unul dintre ele este cameră separată, iar celălalt – mansardă).
Suita noastră Deluxe poate găzdui până la 6 persoane. Există 2 A/C, Wi-Fi, TV LCD, telefon (apeluri la recepție), uscător de păr etc., pentru a vă face șederea confortabilă.
Camera de zi: canapea rabatabilă (ca pat dublu 195/150),
1 dormitor: pat dublu queen size,
Al 2-lea dormitor (mansarda): 2 paturi de o persoană.
Livingul are o zonă de luat masa și acces la balconul mare cu vedere frumoasă la Nikiti. Fiecare suită Deluxe este dotată cu o bucătărie, care are plită, frigider, cuptor cu microunde și un set de vase necesare.

DOTĂRI ȘI FACILITĂȚI:
– WiFi gratuit
– Aer conditionat
– Televizor cu ecran plat
– Bucătărie
– Chicinetă
– Frigider
– Plită
– Ceainic electric
– Cuptor cu microunde
– Vedere la grădină
– Seif
– Plasă contra țânțarilor
– Balcon sau terasa
– Mobila de gradina
– Suport pentru uscat
– Prosoape
– Uscător de păr
– Articole de toaletă gratuite

License Numbers:
1051866 (ver.4)
1063904 (ver. 3)

Localizare: https://www.google.com/maps/place/ALEXANIKA+Apartments/@40.2139846,23.6723878
Nikiti, Halkidiki
Facebook: Nikiti Holidays
Website: https://www.nikitiholidays.gr/
Email: enterguesthalkidiki@gmail.com
Tel/WhatsApp/Viber:  +30 6981 888 383