Nikolas Guest House Villa, Nikiana – LEFKADA

Dispunând de vedere uimitoare la marea Ionică Villa Nikolas este situată în partea de est a insulei Lefkada, într-o locație liniștită numită Nikiana, la doar 10 minute de centrul insulei și la 5 minute de populara zonă Nidri cu cascade maiestuoase care vă vor tăia răsuflarea prin frumusețea lor naturală!

Nikolas Guest House Villa este nou construită având o suprafață de 120 de metri pătrați. Este o vilă cu două etaje, cu balcon la fiecare nivel. Are în componență:
– 3 dormitoare, fiecare cu baie proprie,
– o bucătărie,
– o sufragerie și un living.

La intrarea in casă, la parter, veți găsi livingul spațios cu sufrageria. Exact vizavi, există o bucătărie modernă, complet utilată, cu dulapuri din lemn, aragaz, frigider, cuptor cu microunde și mașină de spălat vase, care vă va satisface toate nevoile pe durata șederii dumneavoastră. Ferestrele din bucătărie permit soarelui să pătrundă în cameră aducând lumină peste tot.

Livingul are o priveliște uluitoare asupra apelor albastre limpezi ale Ioniei de care vă puteți bucura și mai mult ieșind pe balconul de unde veți avea vedere la piscina privată, ideală pentru familii și cupluri. Este încadrat cu un gard din lemn, iar șezlongurile confortabile vă vor oferi multe ore relaxante de plajă sub soarele grecesc, de a vă bronza sau de a citi o carte.

Dotări și facilități:
Mașină de spălat uscător
Fier
Uscător de păr
Peste cuptorul cu microunde
Filtru de cafea
Aparat de espresso
Cazan electric grecesc
Mașină de Frappe
Prajitor de paine
Mixer
Multi
A/C
WIFI
SMART TV
Safe
Pătuț pentru copii

În timpul șederii dumneavoastră puteți încerca și următoarele activități: drumeții, scuba diving, excursie cu barca – snorkeling, excursie cu barca cu pânze, parapantă, masaj.

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Nikol … 20.7279196
Nikiana, Lefkada
Facebook: Nikolas Guest House Villa
Website: nikolasguesthouse.gr
Email: nikolasguesthouse20@gmail.com
Tel./WhatsApp/Viber: +30 694 955 8818