Palmyra Athena, Atena – ATENA

BUCURAȚI-VĂ DE LUXUL AMBIENȚEI PRIVATE!

Reședința de lux Palmyra Athena încântă prin combinația minunată între ambianța exterioară și locația unică, într-una din suburbiile capitalei elene, Alimos sau Kalamaki, precum și prin confortul extrem de individualizat, interiorul său exclusivist mediteranean rafinat și spațiul exterior!

Plaja Alimos este cunoscută ca fiind cu nisip fin și este situată în imediata apropiere de centrul orașului. Este foarte bine conectată cu ANS transport local și se află 11 km sud de centrul orașului. Plaja oferă dușuri și umbrele de plajă și sporturi de apă disponibile, chiar incitante cum ar fi schi jet și windsurfing.
Alimos este, de -asemenea, locul ideal pentru copii, deoarece există un tobogan de apă și zonă de joacă în care au mai multe activități. Alte atracții pentru turiști în și în jurul plajei Alimos este Alimos yachting Marina și mai multe cafenele.

Rezervați această minunată cazare care oferă un spațiu modern pentru o vacanță de neuitat împreuna cu prietenii sau familia!
Relaxați-vă în saloanele spațioase ale vilei sau bucurați-vă de băutura sau gustarea dvs. în zona în aer liber a piscinei!

Locația este ideală pentru familii și cupluri, prieteni și grupuri mici, vila cu o suprafață de 300mp oferind drept

DOTĂRI ȘI FACILITĂȚI:
– 4 dormitoare care pot găzdui 8 persoane,
– livingroom cu 2 canapele pentru încă două persoane și 1 canapea extensibilă pentru încă 1-2 persoane,
– o bucătărie complet utilată, cu cuptor și mașină de spălat vase,
– 4 băi,
– piscină exterioară pentru relaxare și înot, biliard, loc de joacă, playstation și mese în zona camerei de joacă,
– AC,
– WI-FI,
– cadă cu hidromasaj,
– parcare.

În cazul în care rezervarea se referă la un număr mai mare de persoane decât 8, care sunt cazate in cele 4 dormitoare, vor fi la loc vizibil cearceafuri, prosoape, perne și pături pentru persoanele în plus care vor dormi pe canapele.

Localizare: https://www.google.gr/maps/place/Tsorou+1,+Alimos+174+55,+Grecia/@37.9116003,23.729065,17z/
Alimos, Atena
Facebook: https://www.facebook.com/PalmyraAthena
Email:  gazisspiros@yahoo.gr
Tel: +30 697 377 0081; +30 697 377 080
WhatsApp/Viber:  +30 697 458 2803