Papageorgiou Leather & Fur, Nikiti – HALKIDIKI

Papageorgiou Leather & Fur – O tradiție de 30 de ani care nu se oprește niciodată din evoluție!

Din 1990, Papageorgiou Leather & Fur s-a remarcat prin dedicarea sa de a crea produse impresionante și de calitate constantă, din blană și piele autentică, prezentând frumusețea clasică a blănii reale, produse dedicate atât pentru femei cât și pentru bărbați.

Folosind exclusiv blănuri 100% grecești din celebra Kastoria, fiecare creație unică Papageorgiou vă va aduce o bucată atemporală de tradiție, eleganță și lux care nu se estompează cu timpul.

Vizitați unul dintre cele 4 magazine ale noastre din Salonic și Halkidiki și personalul nostru experimentat va fi bucuros să vă introducă în frumoasa lume a blănurilor și să vă ajute să alegeți acele piese care vor deveni puncte de referință pentru stilul dvs.

Oferind un Certificat de Autenticitate pentru fiecare produs și prețuri deosebit de atractive, fiecare vizită vă va oferi experiența ideală de cumpărături pe care o cautați.

Vizitează-ne, pentru ca împreuna să alegem pentru tine ceva stilat și elegant la prețuri care te vor surprinde plăcut! Personalul nostru vorbește mai multe limbi și vă vor ajuta să alegeți ceea ce aveți nevoie.
Vă așteptăm !

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Papageorgiou+Leather+FurNikiti
Nikiti – Halkidiki
Facebook: https://www.facebook.com/papageorgioufurs
Website: https://papageorgioufurs.gr/en/
Instagram: https://www.instagram.com/papageorgiou_leather_fur/
Email: papageorgiou.christos@yahoo.com
Tel: Nikiti Halkidiki:
(+30) 2375023018