Philoxenia Beach Hotel, Vrasna beach – ASPROVALTA


Philoxenia Beach este amplasat în Vrasna, o stațiune turistică din zona Golfului Strymonikos, lânga Nea Vrasna, Asprovalta și Stavros și la aproximativ 65 de km față de cele două mari orașe din nordul Greciei , Salonic și Kavala.

Hotelul oferă acces direct la plajă.

Camerele și apartamentele Philoxenia Beach Hotel sunt proiectate și decorate pentru a oferi luxul și facilități pe care oricine și le poate dori pentru vacanță de vară de neuitat. Rezidenții locației se pot relaxa și în lounge-ul comun/Zona TV.

La dispoziția oaspeților sunt puse două tipuri de camere:
Duble Deluxe

Fiecare cameră dublă Deluxe are balcon privat, ustensile de bucătărie, aer condiționat și acces la internet wifi fiind ideale pentru cupluri.
Decorarea modernă a camerelor vă va oferi cu siguranță mediul relaxant pe care îl doriți pentru vacanțele voastre de vară.

Deluxe Quadruple Room

Fiecare cameră cvadruplă Deluxe are balcon privat, ustensile de bucătărie, aer condiționat și acces la internet Wi-Fi, având capacitatea de a găzdui până la 4 persoane și sunt ideale pentru familiile cu copii mici fiind dotate cu 2 paturi duble. Decorarea camerei va oferi atmosfera relaxanta de care aveti nevoie si vă va da cu siguranță un sentiment de vară grecească.

Alegeți Philoxenia Beach Hotel pentru vacanțele dvs. de vară și veți afla despre ce este vorba când rostim Philoxenia = Ospitalitatea grecească!

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Philo … 23.6953969
Vrasna, Thessaloniki
Website: : https://www.philoxenia-hotels.com/beach/
Facebook: https://www.facebook.com/philoxeniahotelsvrasna/
Instagram: https://www.instagram.com/philoxenia_hotels/
E-mail: philoxeniasuites@gmail.com
Tel: +30 23970 24060; Mob: +30 6981888383
GNTO Registration: 0933K133K0774601