Psili Ammos Fish Restaurant, Psili Ammos – THASSOS

Bine ați venit la Psili Ammos!

Psili Ammos Beach, situată în sudul insulei Thassos, la 12 km de Potos, este o afacere de familie, derulată cu succes, din anii 1980 și până în prezent. Primitorul complex constă în: Restaurant cu specific pescărescBeach Bar și camere de închiriat.

Psili Ammos Fish Restaurant este situat chiar pe plaja din Psili Ammos, iar bucătăria tradițională grecească, varietatea meniului, servirea ireproșabilă, prețurile rezonabile și mai ales preparatele gustoase – sunt caracteristicile definitorii ale restaurantului nostru.
Amplasat chiar lângă plajă, oaspeții se pot bucura de mâncăruri savuroase, cum ar fi specialități tradiționale din Grecia, aperitive, fructe de mare, mâncare gătită și preparate la grătar. Puteți avea parte de o experientă gastronomică de neuitat, de la prânz pană seara târziu.

Uleiul de măsline extra virgin, unul dintre produsele noastre locale, este utilizat pentru mâncarea gătită și salate. Felurile de mâncare sunt realizate cu cele mai bune ingrediente, oferind cea mai bună calitate a bucătăriei tradiționale reușind să satisfacă dorințele cele mai exigente ale clienților noștri.

https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … 3054?hl=en
https://www.facebook.com/psiliammosfishrestaurant/
http://www.psiliammos.com/en/restaurant.html
E-mail: psiliammos2014@gmail.com
Tel.: +30 2593 052880