Restaurant Beautiful Alice, Aliki – THASSOS

Restaurant Beautiful Alice este situat chiar pe plaja Aliki, spre capătul mai îndepărtat de drumul principal ce înconjoară insula.

Este o afacere de familie, care își primește oaspeții din anul 1964, iar proprietarii, o respectabilă familie de vază de localnici ai insulei Thassos, vă asigură de o bună primire, pentru a vă bucura în tihnă de o masă tradițională, într-o atmosferă relaxată.

Pește proaspăt și fructe de mare, aperitive grecești, salate de sezon, sortimente de brânzeturi, paste, mâncăruri gătite, carne la proțap, diverse preparate de carne la grătar sau la cuptor – vă puteți alege ce vă place dintr-un meniu variat.

Iar ca băuturi, găsiți diverse sortimente de bere, vin, cafea, băuturi răcoritoare și desigur – retsina, ouzo și tzipouro.

Vă puteți bucura de opțiunea de a sta pe șezlonguri pe plajă, astfel că veți avea atât o zi de plajă, la incredibilele ape azurii ale golfului Aliki, cât și o masă bună, cu preparate proaspete și băuturi pe alese.

Barista de la Beautiful Alice Restaurant prepară cele mai bune cocktailuri și cafele, pe care le puteți savura și pe șezlongul de la plajă.

70 de locuri de parcare, aflate în apropierea restaurantului, sunt oferite gratuit clienților restaurantului Beautiful Alice.

Beautiful Alice Restaurant – tot ce vă doriți pentru o zi perfectă, în vacanța dvs. în Thassos!

Localizare: https://www.google.ro/maps/place/40%C2% … !4d24.7411
Aliki
Facebook: https://www.facebook.com/Beautifulalicethassos
E-mail: dhmhtra19801980@gmail.com
Tel.: +30 2593 031574