Restaurant Food Therapy O’Kosmas, Possidi – HALKIDIKI

Restaurantul Food Therapy O’Kosmas Ieste povestea unei călătorii culinare împlinite, inspirată de frumusețea și savoarea tradițiilor gastronomice grecești și românești. Îl găsiți în Possidi, la țărmul mării.

FOOD THERAPY este rezultatul unei pasiuni neîntrerupte pentru arta culinară. În fiecare farfurie se regăsește nu doar gustul autentic al rețetelor tradiționale, ci și povestea celor care au visat să aducă această bucurie gustativă în inimile oamenilor.

Fiecare preparat este o modalitate de a împărtăși dragostea Cristinei și a lui Cosmin, proprietarii, pentru culturile și gastronomiile care le-au marcat viața.

Cu fiecare mușcătură, vei simți că ești transportat într-o călătorie prin aromă și tradiție. Fie că te lași îmbătat de aroma delicioasă a unui Bugurdi grecesc sau savurezi gustul reconfortant al unei ciorbe românești făcute cu măiestrie.,
La FOOD THERAPY vei descoperi că bucătaria este mai mult decât un simplu act de hrănire – este o terapie pentru suflet!

În fiecare zi, ne străduim să aducem în farfurie nu doar mâncare, ci și o experiențe de neuitat. Fiecare ospăț este un prilej de a celebra bucuria împlinirii unui vis și de a împărtăși această bucurie cu fiecare oaspete care ne trece pragul.

Așteptăm cu nerăbdare să ve avem alături pentru a descoperi împreună magia FOOD THERAPY

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Food+Therapy/@39.9639253,23.3838501
Possidi, Halkidiki
Facebook: Restaurant Food Therapy O’Kosmas
Email: cosminionescu77@yahoo.com
Rezervari la tel: +30 694 669 9703