Rouchotas Apartments, Argostoli – KEFALONIA

Bine ați venit la Rouchotas Apartments, cazare situată în inima orașului Argostoli, pe fermecătoarea insulă grecească Kefalonia. Micul hotel de apartamente, amplasat la baza fermecătoarei șosea de coastă, oferă un amestec perfect de confort și comoditate pentru o vacanță de neuitat pe insulă.

Explorați frumusețea absolută a orașului pitoresc Argostoli, cu peisajele sale fermecătoare și reperele emblematice. Bucurați-vă de curățenia zilnică în apartament, de un mic dejun delicios și de luxul de a alege din meniul nostru de perne pentru un somn perfect.

Rouchotas Apartments oferă cazare cu mic dejun, parcare ușoară, supermarket și bancomat în clădire. Stația de autobuz locală de vizavi face legătura fără efort la oraș, aeroport și plajele uimitoare ale insulei, inclusiv Paliostafida, Makris Gialos, Costa Costa Beach și Platis Gialos.

Cele 9 apartamente sunt situate la etajele al doilea și al treilea ale unei clădiri fermecătoare din Kefalonia și au pentru confortul dumneavoastră și lift. De-asemenea, camerele spațioase au balcoane pentru a vă bucura de soarele dimineții și pentru a asista la viața de zi cu zi din portul din Argostoli.

Apartamentele oferă vedere la mare sau la grădină și au o capacitate de 2-4 persoane în funcție de preferințe.

Dotări:
– aer condiționat,
– plită ceramică,
– uscător de păr,
– cuptor,
– frigider,
– mașină de spălat

Alte facilități:
Parcare
Supermarket
ATM
Wifi
Mic dejun
Umbrelute de soare

Acceptăm animăluțele de companie!

Bucurați-vă de ospitalitatea excepțională la Apartments Rouchotas unde vă veți simți ca acasă în apartamentele perfect amplasate și confortabile.

Proprietarii, Panaghis și Verica, depun tot efortul pentru a vă asigura reușita vacanței, tratând fiecare oaspete cu respect, generozitate și grijă.

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Rouchotas+Studios/@38.1813965,20.4861746,17z/
Argostoli, Kefalonia
Facebook: https://www.facebook.com/rouchotasapartmentsgr
Website: https://rouchotasapartments.com/
Instagram: https://www.instagram.com/rouchotasapartments/
Email: rouchotasapartments@gmail.com
Tel/WhatsApp/Viber: +306947839018 / +306944535345