Sirocco Restaurant, Laganas – ZAKYNTHOS

Restaurantul Sirocco din Laganas este o afacere de familie și oferă un meniu variat. Menu-ul satisface o gamă largă de gusturi, ceea ce îl face o opțiune bună dacă luați masa în familie sau un grup de prieteni cu preferințe diferite.

Sirocco oferă un amestec de bucătăria grecească și internațională. Veți găsi mâncăruri grecești precum mâncăruri de miel (lambstifado, miel kleftilo și etc.), Gyros Plate, Souvlaki, mousaka și carne de vită stifado și multe altele.

Ca și opțiuni pentru fripturi Sirocco are o selecție de fripturi, inclusiv T-Bone, File Steak și Mușchi, plus multe altele.

De asemenea, Sirocco oferă și alte opțiuni, cum ar fi pizza de casă, burgeri de casă, preparate cu paste, fructe de mare la grătar, cum ar fi caracatița, homarul și etc.

Aromele picante ale bucătăriei grecești și mediteraneene atrag o mulțime de oaspeți. Coaste delicioase la grătar, gyros și hamburgeri pot fi ceea ce aveți nevoie. Bucătarii de la acest restaurant fac tot posibilul să ofere vizitatorilor clătite bune, pâine prăjită franțuzească și înghețată.

Orele de deschidere 10:00 – 12:00

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Sirocco+Restaurant/@37.728145,20.8611696
Laganas, Zakynthos
Facebook: Sirocco restaurant
Instagram: https://www.instagram.com/siroccorestaurant_zakynthos/
Email: stogias13@gmail.com
Tel/WhatsApp/Viber: +30 690 706 2034