Siropoulou.Gr, Sarti – HALKIDIKI

Sarti, una dintre cele mai cautate destinații de vacanță de pe brațul Sithonia din Halkidiki, este cu siguranță destinația unde ar trebui sa îți petreci următoarea vacanță!
Stațiunea îmbină armonios marea, muntele, peisajele extraordinare.

Sarti are o varietate de plaje frumoase, cu nisip alb și apă cristalină. Plaja principală a stațiunii, Sarti Beach, este o plajă lungă și largă, cu nisip fin și apa cristalină. Alte plaje populare din Sarti includ Kriaritsi Beach, Mandraki Beach și Agios Nikolaos Beach.

Dacă sunteți indrăgostiți de plajele și albastrul ireal al Mării Egee, de ospitalitatea si bucătăria tradițională grecească cele 5 unități de cazare din cadrul Complexului Siropoulou și Complexul Sarti Premium vă așteaptă să petreceți o vacanță de neuitat!

5 tipuri diferite de cazare situate de-a lungul unor superbe decoruri mediteraneene, la doar câțiva pași de plaja rafinată din Sarti, oferă unități de cazare la standarde înalte.

HOUSE KOSTAS ON THE BEACH, situată chiar pe plaja din Sarti și la doar 2-3 minute de mers pe jos centrul stațiunii. Vila respectă arhitectura tradițională bazată pe lemn si acoperiș din țiglă. De pe balcon, bucurați-vă de priveliștea minunată la mare, de răsăritul soarelui, de Golful Muntelui Athos, precum și de plaja nesfârșită care se află chiar în față. Condițiile si facilitățile de cazare sunt excelente.

House Zogia On The Beach, Sarti – HALKIDIKI

 

PRIVILEGE LUXURY LIVING, este situat direct pe plajă., construit după principiile unei  arhitecturi moderne și minimale și oferă vederi spectaculoase la mare și la Muntele Athos..

Personalul nostru experimentat de la barul de cocktailuri „Bel Air” aflat chiar în fața „HOUSE KOSTAS ON THE BEACH” va fi bucuros să vă întâmpine și să vă ofere un cocktail răcoritor pe plajă.

HOTEL AGNI ON THE BEACH, este situat ideal, la doar câțiva pași de plaja magnifică din Sarti. Dispune de studiouri și apartamente mobilate confortabil și rafinat î același timp, combinnând confortul unei vile cu caracteristicile unui hotel.

SARTI PREMIUM LUXURY SUITES, este situat la doar 40 de metri de cea mai curată plajă cu nisip alb. O adevărată capodoperă a designului, cu spații de cazare de lux uimitoare, noi, moderne și elegante.
Cauți relaxare totală într-un mediu frumos lângă apele albastre ale plajei magnifice din Sarti? Vom face totul pentru a vă servi și a face din șederea dumneavoastră la „SARTI PREMIUM SUITES” o experiență unică!

Personalul nostru experimentat de la „SARTI PREMIUM SEASIDE BAR” chiar în fața „HOTEL AGNI ON THE BEACH” va fi bucuros să vă întâmpine și să vă ofere un cocktail răcoritor pe plajă.

Localizare: Sarti, Halkidiki
Facebook: https://www.facebook.com/George.Siropoulos
Website: https://www.siropoulou.gr/
Email:  reservations@siropoulou.gr
Tel: +30 693 658 9023