Sklavenitis Bio Olive Oil Factory, Kontaraina – LEFKADA

Situată în satul Kontaraina de pe insula Lefkada vom găsi această afacerea de familie, o moară de măsline ecologice de ultimă generație, singura moară de măsline ecologice de pe insulă, cu toate certificările de stat necesare!!

În Lefkada există multe specii de măslini și în număr foarte mare. Soiul de măsline albe care există doar pe insula Lefkada este un arbore deosebit al vremurilor străvechi, care produce ulei de măsline cu o textură, gust, culoare și aromă distincte, ceea ce îl face deosebit printre alte uleiuri de măsline (amar, picant). Toate utilajele noastre sunt fabricate din oțel inoxidabil pentru a evita orice oxidare a uleiului. Măslinele se golesc într-un rezervor, apoi se îndepărtează corpurile străine, se spală fructele măsline, se cântărește, se presară, se frământă și se despart la o temperatură de 27 de grade pentru a păstra toți nutrienții și substanțele aromatice (fenoli – polifenoli) la niveluri ridicate si conservare in rezervoare de inox . Datorită faptului că moara noastră de măsline se află într-un loc în care în lunile de vară este inundată de mii de turiști, în ultimii ani ne-am făcut afacerea accesibilă vizitatorilor, rezultând un mare atracție pentru lume. Vizitatorii au ocazia, cu ajutorul ghidului turistic, să afle despre procesul de prelucrare a măslinelor până când acesta devine ulei de măsline.

Miile de măslini cultivați ecologic pe care îi avem în posesia ne-au determinat să luăm decizia de a construi propria noastră fabrică de prelucrare a fructelor de măsline. În 2008, cuvintele devin acțiuni și moara de măsline Sklavenitis intră în domeniul producerii uleiului de măsline. Desigur, am apelat la cele mai potrivite din categorie și am ajuns la cea mai bună firmă de procesare a măslinelor, cunoscută la nivel mondial pentru randamentul și calitatea uleiului de măsline. Această companie este nimeni alta decât grupul italian Pieralisi. Ne asigurăm constant să fim informați prin diverse seminarii din Grecia și Italia despre procesarea corectă a măslinei și calitatea uleiului.

Produsele fabricii sunt exportate si in România!

Vă așteptăm cu mare drag să vă prezentăm și să gustați din produsele noastre din măsline!

Localizare: https://www.google.com/maps/place/Olive … 20.6357043
Kontaraina, Lefkada
Facebook: https://www.facebook.com/nikos.sklavenitis.58
Website: https://organic-olive-oil-factory-sklav … ebnode.gr/
Email: olive.oil.lefkada@gmail.com
Tel: +30 6980726339; +30 6940092005